Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozná bolest po sexu

Od: ah* odpovědí: 10 změna:
Prosím vás potřebuji radu, včera a i dnes bolest na pravé straně břicha (i podbrisek) a dnes po sexu ukrutně bolest celého spodku a slo to i do konecniku. Bolesti sem brecela , hrozne to bodalo a nemohla sem ani sedět , stát nic.
A to jsme ani neměly tvrdý sex.
Až sem se osprchovala teplou vodou a dala prášek tak sem to zmírnila. Myslela jsem ze pojedu na pohotovost.
Menstruace má přijít za týden, ani ne.
Stalo se vám to někdy? Nemůže to být cista nebo těhotenství?
Mám strach.:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Upaluj ke svému gynekologovi lepší radu zde nedostaneš

hodnocení

5x
Nestalo.
Sypejte do špitálu !

hodnocení

4x

Zdravím,nechci strašit,ale před lety jsem měla to samé a skončila jsem v nemocnici s několika cystami a operací jsem přišla o vaječník,vejcovod a slepé střevo. Měla jsem už 2 děti,ale i tak nebylo o co stát. Co nejdříve navštivte gynekologa, ať vám udělá prohlídku a vy máte jistotu,že jste zdravá. Třeba je to opravdu pouze zvýšeńá citlivost před menzes,ale neodkládejte to jako já ! JISKRA

hodnocení

3x

Pokud je ta bolest opravdu tak hrozná, jděte k lékaři. Klidně i na pohotovost. Tady Vás nikdo nemůže vyšetřit, ani doporučit vhodné léčivo, lékař ano. Může to být cokoliv, třeba i nějaký zánět. Dokud nebudete vyšetřená, doporučuji zdržet se sexu. Abyste si třeba nějakou infekci s partnerem nepředávali.

lucie*
hodnocení

2x

Ano,stává se mi to,u mě jsou to předmenstruační bolesti,které cítím cca.týden před menzes.Celkově mám citlivější sliznice(mírné krvácení při sexu),takže to bude asi i tím.Sexem se uvolní svalové stěny+bolesti před menzes,vše je citlivější...takže to klidně může být tím.

Ovšem tohle diagnostikuju sama sobě(vím,že mi nic není),ty pro svůj klid si zajdi k lékaři,at kukne zda je vše o.k. a uvidíš co to poví...a klidně nám to potom pisni,někdy by mě zajímalo jak tazatel/ka dopadl.*jasne*

doplněno 04.05.18 13:28:

ah- tipuju,že jsi mladá holčina.Takže je hloupé mít strach,v životě tě čeká spousta kroků,ze kterých budeš mít strach a zanedbat zdravotní stav,jen kvůli zbytečnému strachu je hloupost.Sama si uvědom z čeho máš strach-z prohlídky?...když máš sex,tak před doktorem není důvod cítit stud.Z diagnozy?...diagnoze at pozitivní nebo negativní stejně neutečeš,takže se neboj a hurá na vyštření*jasne*

hodnocení

2x

Hezký den,

nestalo se mi to nikdy. Můžete mít cystu nebo zánět nebo cokoli. Nejlepší bude zajít si na gynekologii.

eujetj
hodnocení

2x

Jo, jednou jsem velké bolesti břicha měla... skončila jsem bez vaječníku. Už jste měla být dávno u doktora.

liska5
hodnocení

2x

Na levé straně krom vaječníku a vejcovodu bolívá konečník, ale i ledvinový kamínek. Každopádně silné bolesti břicha jsou na pohotovost! Napadlo mne také mimoděložní těhotenství, tam se musí jednat fofrem! To nejlépe na gyndu do nemocnice.Tam mají ultrazvuk. Raději planý poplach, než dorazit s vnitřním krvácením.

ah*
hodnocení

Já se zpletla. Bolest byla na levé straně.
Já se bojím i do špitálu
Nezáleží na tom na jaké straně.
Sypej na gynekologii !
Tohle není sranda *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]