Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze otěhotnět?

Od: lucies odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, s partnerem jsme měli dvakrát po sobě po cca 3 hodinách pohl. styk bez ochrany, pokaždé se udělal mimo mě, zajímal by mě čistě váš názor... jaká je šance k otěhotnění? Myslím si, že minimální a z tzv. kapiček lásky otěhotnět dle mého názoru nelze.. :)

doplněno 02.05.18 21:46:

Budu ráda za každý názor, tak pokud máte třeba i podobný příběh, sem s ním :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

6x

Stačí kapka a z chlapa je taťka. šance tedy je. (ikdyž opravdu malá)

lucies
hodnocení

Děkuji za odpověď, nezbývá, než doufat... :)

liska5
hodnocení

1x

Měl by se mezi tím jít vyčurat.

hodnocení

1x

@lucies - jaká je šance k otěhotnění? Myslím si, že minimální a z tzv. kapiček lásky otěhotnět dle mého názoru nelze.
Šance je vždycky - a že to někomu vychází může být způsobeno i jinými faktory, než jeho "šikovností".

MUDr. Uzel ( planovanirodiny.cz/...

" Pohyblivost spermií a tím také schopnost oplodnění na vzduchu zaniká vyschnutím semenné tekutiny. V ženských rodidlech a v příznivém prostředí mohou spermie přežívat i několik dní."

Příznivé prostředí = vlhké, s určitou teplotou a pH, což nemusí splňovat pouze vagina.

Ke "kapičce"pak:

Dalším rizikem je, že preejakulát může obsahovat spermie, které mohou způsobit nežádoucí těhotenství. Antikoncepční metoda přerušované soulože se tak jeví jako značně riziková. Tomu by odpovídaly i počty selhání této antikoncepční metody, která je mimochodem i z jiných příčin považovaná za nejméně spolehlivou. Proč se u některých mužů v preejakulátu spermie objevují a u jiných ne je předmětem výzkumu. Ať už výzkum dopadne jakkoli, je potřeba si být vědom toho, že někteří muži prostě mohou mít spermie i v preejakulátu. Pro případné těhotenství neznalost této informace není polehčující okolnosti!

kamasutra.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Ano, lze. A ten názor si rychle poupravte (doplňte si vzdělání), nebo budete nemile překvapeni oba dva.

lucies
hodnocení

Tak pokud vím, preejakulát by neměl obsahovat žádné spermie nebo se pletu?

No právě - neměl by. To ale neznamená, že je skutečně neobsahuje.

Ale o to tady nejde, tady jde o skutečné spermie, které zůstaly v penisu po předchozím styku. 3 hodiny na jejich likvidaci stačit nemusí.

olin*
Tuto teorii potvrdí pouze těhotenský test ..
lucies
hodnocení

No právě, to si taky říkám... ale nebyla jsem si jista, po jakou dobu se ještě plazí. :D Tak jsem alespoň poučena pro příště a to mi ještě vychází na plodné dny, no ještě, že už jsem pár let dospělá... :D děkuji :)

hodnocení

0x

"...z tzv. kapiček lásky otěhotnět dle mého názoru nelze".
...ale lze. Něco si o tom přečtěte. Nehledě na to, že se v tomhle případě nejedná o "kapičky lásky", ale o "zapomenuté" živé, plnohodnotné spermie.;)

lucies
hodnocení

Určitě netvrdím, že to tak je... je to čistě můj názor, ale děkuju. :) Po 3 hodinách styku si nejsem úplně jistá, jestli jsou ještě živé, toť otázka :D

hodnocení

0x

50:50 buď těhotná jste a nebo ne, jiná možnost není. Pro přesnější odpovědi je třeba křišťálové koule, kávové sedliny a dalších pomůcek. Jo a k té poslední větě: Věděl bych o jedné slečně, která na 100% souhlasit nebude. Už jí bude 25 let a podle Vaší teorie neexistuje, protože její máma nikdy neotěhotněla.

lucies
hodnocení

Je mi jasné, že mi tu z fleku neřeknete jasnou odpověď a tak nevyžaduji žádné astrální kousky. :D Dobrá tedy, děkuji za názor, ráda si je všechny přečtu, aspoň se mám nad čím děsit. :D

pb®
hodnocení

0x
K tomu věštění by bylo potřeba ještě vědět, v jaké fázi cyklu se nacházíte. Každopádně pokud nechcete otěhotnět, tak toto už nedělejte.

joudic*
hodnocení

0x

je mi zrovna 40 a prerusovany styk jsem doted praktikoval velmi hojne a nescetnekrat (kondom jsem pouzil jen jednou) a jsem bezdetny :) nicmene to nemohu doporucit jako ochranu ;) Vypovida to jen neco o mych "kapickach lasky" jsou absolutne sperm-free

alice*
hodnocení

0x
Myslím že můžeš být v klidu. My tohle praktikujeme 2 roky a já jsem zatím v cajku.
(Bez jakýchkoliv debilnich poznámek prosim)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]