Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký opalovací krém pro dvouleté dítě

Od: adriana* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, můžete mi poradit nějaký dobrý opalovací krém pro téměř dvouleté dítě? Měla jsem jeden z Lidlu, ale moc jsem s ním spokojená nebyla, šle špatně rozetřít a zdálo se mi, že i prckovi nějak vadí.
Teď uvažuji o tomto : notino.cz/...
ale ráda si nechám poradit od nějaké zkušenější maminky, díky moc. Jo a nechci za něj dát víc než 500,-

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nedávno jsem si nemohla vynachválit Niveu pro děti. Kupovala jsem ji v nějaké zapadlé drogerii na okraji města, minibalení asi 30ml, krásně se rozetřel (kupováno původně pro mě jako poslední záchrana), výborně se vstřebal. Mazala jsem ho pak neteři a holčičce na hlídání a byl výborný. Mně naposled sedl přípravek z DM na obličej s SPF 50, taková bílá tubička, oproti jiným padesátkám není lepkavý. Na obličej ho sice mít nemůžu, ale na paže úžasný *palec2* tenhle Garnier měli mí hlídací prckové, mně osobně nevyhovoval, uvítala bych tužší konzistenci (pamatuji, že jsem oproti těm novým bojovala u malé s obličejem, ne a ne ho pořádně rozetřít, abych jí nezanesla vlásky) a možná se sice nevstřebával špatně, ale oproti jiným ne dost dobře.

doplněno 02.05.18 18:27:

Ládině, někdy prostě musíte. Copak máme jít na hřiště s tím, že nemůže na tu nejbáječnější skluzavku proto, že není ve stínu? No, zkuste si to dvouletému vysvětlit *uf*

hodnocení

2x
Testy nejlepších opalovacích krémů pro děti i dospělé.
testkvality.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dvouleté dítě bych chránil stínem a ne krémem.

hodnocení

0x

Já pro malou vždy používal ten, který Vám bohužel nevyhovuje... Cien (z Lidlu) s faktorem 50.

lucie*
hodnocení

0x

Trpím na pigmentové skvrny,takže jsem na krémy celkem punťa:-Dhlavně děti chráním jak se dá.Předloni jsem četla D-test kde měl nejlepší výsledky opalovací krém pro děti z Lídlu Cien a Bioderma.Koupila jsem oba a je pravda,že ten z Lídlu není jemný,příjemný jako ten Bioderma.Tahám děti od narození na celodenní vycházky,nedávám čepice,neschováváme se...prostě tak nějak skautsky;)a nikdy se nespálily.Takže za mě doporučuju Biodermu 50+*palec*

Jaký opalovací krém pro dvouleté dítě
Jaký opalovací krém pro dvouleté dítě #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]