Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci se zeptat před rokem jsme vážila 69kilo a ted mám 62 někdy mi vyskakuje na 63kilo a měrím 172cm ale chtela bych ještě zhubnout na 59 kilo protože mám ty boční špíčky ale jinak mám docela pevnou postavu a je to hnusný když to holce a ještě mlady holce jde videt tak se chci zeptat jak rychle a zdravě zhubnu cvičím pravidelně i jezdím na orbitreku ale nejde to abych je neměla a jak si udržet stejnou hmotnost aby mi neskakala na víc děkuji za odpověd a prosím nepište mi nějaké prášky. děkuji všem za rady naschledanou
Asi to nebude rada, kterou bys chtěla slyšet, ale je to pravda: pokud někdo vymyslí univerzální recept, jak rychle a zdravě zhubnout, bude to na Nobelovu cenu.
Podle mého názoru máš velmi dobrou váhu na výšku 172 cm. Je možné, že se marně snažíš zhubnout víc, protože tělo se brání zhubnout pod svou fyziologickou hmotnost. Taky záleží na věku, ten jsi neuvedla. Není možné Ti tady začít vypisovat nějaké jídelníčky, nikdo z nás nezná tvůj kalorický příjem a výdej. Každý má jiný metabolismus. Kvalifikovaně by Ti poradil jenom lékař.
Jak pise Inzinyrka.
Pokud chces shazovat speky, proc se koukas na hmotnost? Koukej na speky. Hejbej se a speky zmizi. To ale neznamena, ze shodis vahu. Svaly jsou tezsi nez speky, proto muzes mit peknou postavu a pritom i vazit o nejake to kilo vic nez se spekama. Cozpak to neni jedno, kdyz vypadas dobre...
prášků je mnoho, ale pohyb pomůže víc. Je, ale možné, že ať budete dělat co chcete tak se vám to stejně nepovede tělo je složitá věc a tuky se vám holt shromažďují v bocích. Měla by jste být spokojená jak vypadáte kdyby jste viděla mě tak by vás to hubnutí přešlo a byla by jste ráda za to jaká jste
Nevím o jakých špecích na bocích při 173cm a váze 62 kg mluvíš. Ty tvoje špíčky nejsou na bocích, ale v hlavě. Neblbni! Je prima být štíhlá, ale vychrtlá vyzuna , to je hrůza. Víš proč modelky jsou tak hubené? Protože gejové dělají módu a nepřijali boky a prsa. :D A taky, všimla sis, kolik modelek je bez partnera? Buď raději normálně štíhlá a měj po boku bezva mužského, než kostnatá, vysušená a sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.