Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Limonáda z pampelišek?

Od: dako® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, napadlo mě při pohledu na zahradu plnou pampelišek , že bych se pokusila udělat z nich limonádu, tak jak se dělá z květu černého bezu. Chystám se i na med z pampelišek, který dělávám, ale limonádu nevím, myslíte, že by to šlo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Limonádu z pampelišek klidně, dělávám z bezinkových květů, květy máčím ve vodě s citronem do druhého dne, pak přecedím, přidám cukr a nechám přejt varem. Stejně bych to udelala i s pampeliškovými květy.

hodnocení

0x

Mám nachystaný recept, ale bohužel letos jsem ji nestihla, pampelišky už odkvétají, tak snad příště...;)

recepty.chytrazena.cz/...

hodnocení

0x

Divím se, že si s tím dáváš práci, kam sse hrabe pamepliškový med na včelí

vitalia.cz/...

a tato limoška by mohla být zdravá

zena-in.cz/...

Ten článek na vitalii je blábol, jako většina tamtéž. Pampeliškový med se vyrábí jinak a má úplně jiné složení, než tam píšou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]