Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování děložního čípku

Od: trouba22* odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer. Je mi 22 a doktor mi říkal že bych se mohla ještě nechat naočkovat že je to lepší. Teď aktuálně spíš očkují náctky nejlépe pokud neměli ještě pohlavní styk. Jaký je ale rozdíl když se nechám naočkovat až teď? A co nežádoucí účinky? Děkuji předem za všechny odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych svou dceru takto očkovat nenechala, spíš jsem ji vedla k zodpovědnosti v sexu. Každé sérum obsahuje i škodlivé látky, často rtruť, hliník ap. Tyto se usazují v tělě, mozku a např. oba tyto kovy v mozku zapříčiňují Alzheimera. Najdete je v mozku i autistů, proto je jich stále více. A jiné choroby. Nehledě na to, že ve vašem věku už účinek bude sporadický. Papilomavirus se přenáší pohl. stykem a je ho třeba ihned přeléčit, často z něj vzniká rakovina děložního čípku. Proto vybírat zodpovědně sex. partnera a vyhýbat se promiskuitě. Obranou je u neprověřeného partnera je např. kondom.

iz*
hodnocení

1x

V tomto ohledu byste se neměla radit s laiky, bylo by lepší si vyžádat konzultaci u dalšího lékaře.

Jestli Vás ale zajímá názor laika → já bych poté, co jsem se dočetla o problémech u obou vakcín, které navíc chrání jenom částečně, svým dcerám toto očkování nedoporučila.

hodnocení

0x
Bohužel zrovna u tohohle očkování vám půlka doktorů řekne ano a druhá půlka ne. Takže ptát se dalších doktorů nemusí přinést objektivní výsledek. Například moje dcera bez příčiny začala ztrácet zrak a skončila na neurologii. Jejich první dotaz byl, jestli jsme jí náhodou v nedávné době nenecháváli očkovat na papiloma. Takže asi mají i takové případy. A to vám určitě obvoďák neřekne protože to neví.

len*
hodnocení

0x

Doktor měl pravdu. Je to lepší. Ale neřekl Vám pro koho.

Negativa tohoto typu očkování jsou známa už řadu let a převažují nad jakýmikoli přínosy pro pacienta.

Odkazů je spoustu, namátkou třeba tento : vitalia.cz/...

ale také : vitalia.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]