Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi někdo poradit s výběrem lampy na gelový lak? Líbí se mi tahle LED lampa ale nemám s tím žádné zkušenosti...je dostatečná na vypečení laku? Přijde mi taková maličká, tak se bojím aby to stačilo. Nebo radši koupit nějakou větší pec? Nechci do toho zbytečně moc investovat. Děkuji za rady
K vytvrzení laků na nehty je potřeba UV záření.Tedy světlo vlnové délky 254/302/365.nmDříve se k tomu používaly výbojky,dnes už podobnou vlnovou délku"černého "světla vytváří polovodičový přechod LED diody.Je možné,že některé typy laků tyto UV zdroje dostatečně nevytvrdí,takže výrobci vyšli vstříc technice a dodávají laky pro tyto lampy určené.
JABRAKA
UV lampu jsem kupovala zde obchod.cosmetic-lada.cz/... rovněž zde nakupuji veškeré gely a příslušenství na nehty, rychlé dodáný, spolehlivost.Nakupuji zde již dlouho, proto doporučuji
Ahoj, ja pouzivam tuto notino.cz/... 12W a jsem s ni naprosto spokojena, jeste se mi nestalo ze by nestacila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.