Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
jsem trochu nešťastná ze svých vlasů. Dokud je mám hodně krátké,jsou husté,ale jak trcohu poporostou(mám jemné blond vlasy),tak začínají plihnout. Když je nevyfoukám přes kulatý kartáč,mám je jako zmoklá slepice. Když si je nechám uschnout přes noc,tak mám zase na hlavě ráno vlnitou explozi,která nejde rozčesat,jinak když si je nechám schnout přes den a nespím s mokrou hlavou, mám vlasy rovné,ale jak píšu výše,zplihlé. Nechci své vlasy pořád trápit foukáním,kor v létě,kdy dostávají zabrat od sluníčka. Ale nevím,jak zlepšit jejich kvalitu. Myla jsem si je denně,to jsem omezila a myji si je po 2 dnech,déle bohužel pěkné nevydrží a ty dva dny vydrží hezké jen díky suchému šamponu. Poslední dobou sním o dlouhých vlasech,protože už x let nosím krátké a chci prostě nějakou změnu,navíc na dlouhých vlasech mi vyhovuje,že se dají v případě nouze dát do gumičky nebo splést do drdolu,to u krátkých nejde. Ale jak mám vlasy jemné,tak když jsou dlouhé,jsou bez objemu. Koupila jsem si teď revitalion na výživu vlasů zevnitř a speciální šampon na mastné vlasy,protože se mi vlasy brzo zmastí.
Nemáte ještě nějaké tipy na to,jak docílit zdravých,dlouhých vlasů?Děkuji předem za odpovědi
Zdravé vlasy, na pohled husté a lesklé, jsou dar, který někdo dostává do vínku v genech. Zdravým způsobem života a vhodnou stravou je možné něco maličko ovlivnit, ale zázraky se čekat nedají.
My ženy máme vlastnost, že jsme velmi často nespokojeny s nějakou částí svého těla. Malá prsa, velká prsa, velký nos, řídké vlasy, tlusté nohy... V několika zaměstnáních, kterými jsem prošla, jsem měla mnoho kolegyní, které se zbytečně trápily kvůli nějakému drobnému nedostatku. Čím více se trápily, tím byly pro ostatní protivnější a věčnými stesky tak únavné, že se jich ostatní začínali stranit. A naopak jsem měla kolegyni s opravdu velkým nosem a jinou s nápadně baňatými lýtky. O svém nedostatku(?) možná ani nevěděly, možná si to vůbec nepřipouštěly. Byly veselé a v partnerském životě spokojené. Nechci zde už víc moralizovat, ale přijměte své jemné vlasy, zapomeňte na drdol a zvolte s pomocí kadeřnice jiný vhodný účes.
Zkuste také Biotin plus, koupíte ho v lékárně.
Je to totéž jako Biosil. Vitamin H, zinek a vitamin B5. Používám tento: drmax.cz/...
Odkaz nefunguje, zkusím znovu. drmax.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.