Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohodlná uzavřená obuv na celodenní práci

Od: marek93* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit pánskou uzavřenou obuv, aby byla hlavně pohodlná, protože v ní budu celý den...

Jestli o nějaké takové víte, budu rád za doporučení.

Cena hraje roli (jsem student), čím levnější, tím lepší... nemusí to být konkrétní kus obuvi, třeba nějaký typ nebo značka :)

Děkuju

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

A co takhle Prestige, mají i letní a skoro zadarmo...;)

boty-prestige.eu/...

Souhlasím s Marunou, prestiže jsou skvělé. Proklikejte celou nabídku. boty-prestige.eu/... K dostání v pracovních oděvech.

marek93*
hodnocení

Děkuji,

zítra si je půjdu vyzkoušet do některé z prodejen. Zaujaly mě ty Prestige Denim

Ty Denim jsou moc pěkné, právě jsem je objednala manželovi. Myslím si, že normálně je nedostanete, je to novinka, ale zkuste. ;)

Mile mě překvapilo, že jsou protiskluzové za sucha i za mokra

Přemýšlela jsem, ve kterých letech byly prestiže v kurzu. Nic jiného, ne tak lepšího, nebylo. Já měla snad dvoje po sobě. Konec 70tých let? Začátek osmdesátek? Tak nějak. Ale bývaly jen bílé s modrou.

hodnocení

3x

Za jakým účelem, s jakými parametry? Jestli to třeba má mít nějaký atest. Zaměstnavatel obvykle stanovuje požadavky na obuv interním předpisem. Nosíval jsem na obchodním polobotky značky Rieker, teď mám na dílnu sportovní Prestige, obojí měkké, pohodlné. Ovšem v obojím je v létě vedro.

doplněno 23.04.18 16:25:

No, ten požadavek na uzavřenost je s ohledem na teplotní diskomfort dost limitující. Z vyloženě pracovní obuvi mám dobrou zkušenost ještě se značkou Panda. Trávil jsem v kotníkovém modelu s ocelovou špičkou v létě 5x11 hodin týdně a přežil to bez následků.

marek93*
hodnocení

Zdravím, jedná se o brigádu v hobby-marketu. Žádné požadavky, pouze má být uzavřená.

Požadavek na pohodlnost jsem si přidal já *tanec*, přecijen stát na nohách 11 hodin v těchto teplotách... a třeba několik dní po sobě...

hoststary*
hodnocení

3x

Jako pracovní boty, boty do přírody i na turistiku jsou výborné a pohodlné pravé kožené BÍLÉ Prestige Moleda. Pohodlná podrážka, normální tkaničky na zavazování. Uznávné a prodávané i jako pracovní obuv pro některá odvětví. (Černé nebrat, nejsou pohodlné, tlačí a podrážka se na kamenitém podkladu rozsype)

Vyrábějí se normálně nízké i vyšší kotníčkové. Obě pohodlné. Nepotí se vnich a nesmrdí v nich nohy, samozřejmě se musí větrat a občas vysypat pedikem, stejně jako jiné boty. Nekupovat levné plastovná náhražky a tržnici, to je šmejd.

Citace: Obuv je certifikována jako pracovní obuv a splňuje požadavky: na bezpečnost a ochranu zdraví dle ČSN EN ISO 20347:2005 odolnosti proti uklouznutí za sucha i za mokra na odolnost podešve proti palivovým olejům absorbce energie v oblasti paty (tlumí nárazy)

Takže i v případě (nedejpánbůh) úrazu, nemůže vyšetřující bezpečnostní technik úraz svést na nevhodnou pracovní obuv.

Pokud chcete skutečně laciné,zkuste například pracovní černé boty Raven S1, které jsou i olejuvzdorné apod... i s ocelovou tužinkou ve špičce. Nebo podobné pracovní polobotky.

marek93*
hodnocení

Děkuji,

zaujaly mě ty Denim (takové ty modré). Ty bílé se mi moc nelíbí a ty černé taky ne *zmateny*

hodnocení

2x

u nas zaměstnavatel povoluje pracovní sandály to je oprodi pionýrkám nebo vibramkám neuvěřitelné pohodlí zeptejte se jesli vam to dovolí nebudete litovat

marek93*
hodnocení

Díky za tip, zavolal jsem tam a prý nikoliv, obuv musí být uzavřená. Ale za pokus to stálo

hodnocení

2x
Za mě taky prestige i když už nejsou co bejvali a do roka jim prasknou podrážky
Chodim v nich v práci cca 13 let teplá dílna 8mi hodinové směny
Na fotu obuv co mam cca rok
Pohodlná uzavřená obuv na celodenní práci
Pohodlná uzavřená obuv na celodenní práci #2

joudic*
hodnocení

1x
Nejlepsi jsou "skejtacke" treba Etnies.. je to jak papuce, kor kdyz se trosku vysmajdaji a neni treba je rozvazovat zavazovat pri obouvani a volnych tkanickach

zakus*
hodnocení

0x

Dobrý den, zatím vždy jsem byl spokojen se značkou U-power.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]