Nejste přihlášen/a.
Prosím o doporučení dle vašich zkušeností oleje nebo krému k moři , po kterém je hezké bronzové opálení (slunce snáším) - většinou takové mvají Němky, s mléky mám tak trochu špatné zkušenosti, protože když člověk vyleze z vody, zůstávají bílé fleky, které se umyjí až večer mýdlem. Možná to nedělají všechny, ale ty tři čtyři, co jsem měla ano. Děkuji.
2x
Mám dobrou zkušenost se značkou Sundance, kterou kupuji v DM drogerii. Ani není příliš drahá. K moři budou filtry potřeba, používám OF 30, na světlejší pleť je vhodná 50tka. Mléko se vstřebá a žádné fleky po vykoupání se na kůži nedělají. Mají v nabídce i oleje a gel na opalovaní, možná by vám vyhovoval ten. Všechny výrobky této značky jsou dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.