Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo se vyzná v numerologii?

Od: crazim* odpovědí: 2 změna:

ráda bych se zeptala kohokoli, kdo se vyzná v numerologii, kartách, nebo jiných způsobech vykládání. bydlím v kraji, kde práce zrovna neroste, a ani se tomu nedivím když je ta krize. Chtěla bych se zeptat jak to půjde se mnou dál. Myslím ohledně práce. Mám střední školu s maturitou, po škole jsem dělala u stroje asi půl roku. Kvůli nedostatku práce mi neprodloužili smlouvu a já jsem byla zas na pracáku. Těd mám podobnou práci , taky na hale zase u stojů. Už se nechci takhle přemisťovat z místa na místo a zvykat si na lidi... Co se mnou bude do budoucna? ví to někdo? dat. nar. 6. 12. 1987

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak sem se kouknul do budoucnosti a zjistlil sem, ze pokud se neprestehujes za praci, tak lepsi misto nesezenes. Stavajici si prozatim zrejme udrzis, ale budes drit bidu s nouzi.

Nebo taky ne.

Kdyz posles plne jmeno, cislo obcanskeho prukazu, adresu trvaleho bydliste, cislo kreditni karty a PIN, tak to pridam do mych numerologickych vypoctu a budu schopen Ti rict vic.

...napriklad to, ze zcela schudnes a mozna na tebe prijde i exekutor a policie.

Pokud to neposles, tak se prestehuj za lepsi praci, jdi na vejsku, zvys si kvalifikaci a pak Te predpovidam pohodovou, minimalne prumerne spokojenou budoucnost.

hodnocení

0x

Je to hrůza, vím. Ale jestli hledáš pomocnou ruku, najdeš ji na konci svého ramene. :D Všechny předpovědi, včetně numerologie jsou jen na uklidnění toho, kdo se ptá a ten je v maléru, jinak by se neptal. ;)Vykašli se na cpaní peněz do něčeho, co ti nepomůže a vydej se do světa. Práce určitě je, jen se neboj najdeš ji. A škol je taky spousta. Jsi střelec a ti se ze všeho přece hned neposkládají. Sundej nohy ze stolu, vstaň z gauče a vyraž do světa! A ten svět může být kdekoli. Vedlejší město i Amerika. Hodně úspěchů a buď dobré mysli *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]