Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbání s holkou

Od: snehurka odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, měla bych na vás jednu otázku. Už dlouho přemýšlím nad tím, jaké by to bylo se líbat s holkou. Chci uvést na pravou míru, že jsem na kluky. Nikdy by mě nenapadlo se vyspat s holkou :D. Pouze mě zajímá, zda je to jiné, než s klukem. Napsala jsem to kamarádce a ta souhlasila.(je také na kluky) Je to normální? :Dd(jsme v pubertě.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ano, u děvčat v pubertě to je normální - říká se tomu experimentování. Ať se to vydaří. Zdravím!

doplněno 15.04.18 21:36:

snehurka - pozor, aby u toho nebyl někdo další a žádné fotky toho líbání (na internet).

snehurka
hodnocení

Děkuji za odpověď :D
snehurka
hodnocení

Určitě nebude. Díky moc

tqze
hodnocení

0x

S holkou je to nejlepší, teda ne že bych to s klukem někdy zkoušel, už jen ta představa se mi hnusí ;)

snehurka
hodnocení

Jasně chápu, ale jsem holka, tudíž jsem předpokládala, že odpovíte tak, aby to bylo mířeno na dívky. Ale nevadí, i tak děkuji :).

danka86*
hodnocení

0x

Holka na tváři většinou nemá žádné strniště, takže to může být i příjemnější než s klukem... I když kluci v pubertě asi taky ještě nemusí mít žádné strniště - až takový rozdíl to tedy u vás puberťáků asi nebude :)

luca*
hodnocení

0x

Je to urcite zajimava (a prijemna) zkusenost. Jdi do toho :)

pohanka*
hodnocení

0x

Při této představě mě vstávají chlupy na zádech a je mi z toho špatně, proto takovou věc nepodporuji a neradím tazatelce - jdi do toho.

Líbání a později i orgasmus je fyzicky přece pořád stejné, ať to dělá muž ženě, nebo žena s ženou, nebo se ukájíte sama pomocí nějakého předmětu.

Co je důležité, je citový prožitek k tomu druhému.

Tedy, jestli toho druhého miluji tou pravou láskou, kdy Vám srdce buší jenom pro toho jediného.

---------------

Zkoušení lásky se svým přítelem nebo přítelkyní v době dospívání jak mezi dívkami /lesbická láska/, nebo mladíky /homosexuální/ není až tak běžné. Ale stávalo se to. Spíše se to tajilo, kdežto dnes se vše vytrubuje do světa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]