Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetový obchod Sinsay - zkušenosti?

Od: dandisek odpovědí: 2 změna:

Krásný den všem, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte náhodou zkušenosti s internetovým eshopem Sinsay? Chtěla bych tam od nich něco nakoupit, ceny jsou opravdu nízké a láká mě to. Nenašla jsem moc recenzí, tak se chci zeptat tady. Předem děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

U Sinsay nakupuju osobně,ale nebála bych se ani přes net.Mají pěkné a levné věci,ráda tam chodím i když věkově už není vše pro mě:-D emimino.cz/...

monca*
hodnocení

0x

Na sinsay jsem objednala už 2x a naprostá spokojenost! Rychlé dodání, super ceny za kvalitu, která se vyrovná běžným kamenným obchodům jako je House, Cropp nebo H&M. A ještě když jsou slevy a doprava zdarma, nejlepší nákup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]