Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s chlapskou postavou u dívky

Od: costim odpovědí: 7 změna:
Ono je vtipné, že v oobličeji jsem roztomilá a vypadám jako holka, jenže postava - to je pravej opak. Jsem hodně vysoka, mám široká ramena, široký pas, malá prsa, velkou nohu... Prostě mám chlapskou postavu. Nejsou nějaké cviky jak to zlepšit?
P.S. Je mi 16

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Cvič a choď oblékaná jako žena. Dlouhé vlasy nos a maluj se. Vidíte, já se chlapům líbila, postavu ženskou jsem měla, ale jejich pozornost mi vadila, znervózňovala mne.

72mona3*
hodnocení

3x

Jak chcete cviky změnit široká ramena, velkou nohu, výšku?

Jediné, co můžete je zúžit pás. Cviky se jistě dají najít, popřípadě navštívit fitko a konzultovat s "obsluhou". M.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Když budete cvičit, tak budete vysportovaná a naberete svaly a budete vypadat ještě jako více muž, máte-li tedy ten dojem, že tak vypadáte už nyní. Velkou nohu vám to nezmenší a prsa moc nezvětší. Mějte se ráda taková, jaká jste. Chovejte se žensky a nikomu jako muž připadat nebudete.

an*
hodnocení

1x

V šestnácti letech velikost prsou není konečná, ještě Vám mohou dorůst. Prsa rostou do 21 let, někomu i celý život. Pas můžete zeštíhlit pravidelným cvičením. prozeny.cz/...

Oblékejte se jako dívka, jistě máte dlouhé i nohy, neschovávejte je do kalhot. ;)

hodnocení

1x

Neboj se, postava se kapku zakulatí, časem zšenští. Přibudeš v bocích i v prsou. To chce čas. ;)

olin*
Dívčí (ženská) tvář stačí, vždycky se nějaký kluk pro Tebe najde a jak ostatní píšou, postava se zakulatí, prsa povyrostou, případně po dětech určitě.

hodnocení

0x

Nelekejte se, ale podle mého by bylo vhodné nechat si udělat vyšetření krve u gynekologa na hladinu hormonů estrogenu a testosteronu. Estrogeny můžou za ženské vzezření a testosteron, pokud je ho nadbytek, zase ovlivňuje vzezření dívky spíše na chlapecké. Pokud se v krvi najde nějaká nesouměrnost těchto hormnonů,stačí je upravit tabletkami a z polochlapecké dívky je rázem krásná holka. Vytvaruje se poostava, poporostou prsa, zjemní se rysy. Stejně se to dá upravit i u chlapců.Pokud bude vše v normálu, lze pak využít výše uvedené rady se cvičením apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]