Nejste přihlášen/a.
Cvič a choď oblékaná jako žena. Dlouhé vlasy nos a maluj se. Vidíte, já se chlapům líbila, postavu ženskou jsem měla, ale jejich pozornost mi vadila, znervózňovala mne.
Dobrý den. Když budete cvičit, tak budete vysportovaná a naberete svaly a budete vypadat ještě jako více muž, máte-li tedy ten dojem, že tak vypadáte už nyní. Velkou nohu vám to nezmenší a prsa moc nezvětší. Mějte se ráda taková, jaká jste. Chovejte se žensky a nikomu jako muž připadat nebudete.
V šestnácti letech velikost prsou není konečná, ještě Vám mohou dorůst. Prsa rostou do 21 let, někomu i celý život. Pas můžete zeštíhlit pravidelným cvičením. prozeny.cz/...
Oblékejte se jako dívka, jistě máte dlouhé i nohy, neschovávejte je do kalhot.
Nelekejte se, ale podle mého by bylo vhodné nechat si udělat vyšetření krve u gynekologa na hladinu hormonů estrogenu a testosteronu. Estrogeny můžou za ženské vzezření a testosteron, pokud je ho nadbytek, zase ovlivňuje vzezření dívky spíše na chlapecké. Pokud se v krvi najde nějaká nesouměrnost těchto hormnonů,stačí je upravit tabletkami a z polochlapecké dívky je rázem krásná holka. Vytvaruje se poostava, poporostou prsa, zjemní se rysy. Stejně se to dá upravit i u chlapců.Pokud bude vše v normálu, lze pak využít výše uvedené rady se cvičením apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.