V opětovné zhoustnutí vlasů nevěřím. Pokud vlasy prořídly výrazně, zkuste to maskovat čelenkou nebo šátkem. Hana Hegerová nosí celý život čelenky a šátky. Na obrázcích Googlu si ověřte, že jdou velmi vkusně uvázat.
Zaručeně spolehlivý způsob. Navíc brzo přijde do módy.
Ale vážně - řídnutí vlasů s pokračujícím věkem ničím nezabráníte. Lidstvo se o to bez valného úspěchu pokouší už stovky let. Nezbývá, než se s tím smířit.
Jó,holt to už je náš úděl!.Nevěřím na žádné zázračné vodičky,mastičky či pilulky, ale přesto se mi podařilo nad tím vyzrát. Kupuji si v drogerii tzv.zahušťovací barvu ve spreji a mohu ji jen doporučit. Aplikace jednoduchá a opravdu prořídlou kštici perfektně zamaskuje.pro inspiraci hairfor2.cz/... Já ale používám značku ĹORÉAL. Zakrytí vydrží bez problému do dalšího mytí vlasů. Taky jsem začala používat kopřivový šampon na doporučení kamarádky, specielně koupený před nedávnem v Lídlu v rámci retro týdne a začínám opravdu pozorovat i v tomto směru zlepšení.
Já si myslím, že na řídnutí vlasů není ani lék ani způsob, jak to zastavit nebo zlepšit. Vzpomeňte na Madelein Albrightotvou. Ta má přístup k naprostým špičkám v lékařství a kosmetice a přesto. Bezmoc!
zdravím,,,kupte si přes internet nano částice,mají to podle barvy vlasů.je to prášek i sprey.
Jmenuje se to MANE
Na postiženou část hlavy se to natřepe a řídkou plochu vám to pokryje.Vlasy se obalí a jsou i hrubší.Je to ve spreji a v prášku ,,lepší je ten prášek.Vlasy nezhoustnou,ale je to určitá kamufláž---v dešti se to nesmyje.
Nic. Bohužel. Viz odpověď babky. Jedině snad hodně krátké vlasy. Také znám jednu paní ve svém okolí a ta tím trpěla už od mlada. Řeší to právě tím krátkým střihem. Ale stejně je jí vidět kůže.
Jedna moje spolužačka měla problém s řídkými vlasy od svých cca. 14ti let. Ve 20ti byla jako stařenka... sem tam vlásek. Nijak to zachránit nejde. Většinou je to genetické, někdy to má vztah na zdraví.
Doporučuji velmi krátký střih a upravit tak svou image. Pokud je to mimo vaši osobnost, pak zmíněné šátky nebo paruky.
Správně bych měla psát jen komentář k odpovědi @hrdaalena, jenže to by mohl tento text zapadnout a zůstat nepovšimnut. Moc jsem nevěřila na zázrak se zahušťovačem vlasů, ale objednala jsem si ho a ono to skutečně funguje. hairfor2.cz/...
Nejsem moc šedivá, takže mi stačí přeliv a barvu zahušťovače jsem volila podle toho. Stačilo aplikovat na několik řídkých pramenů na vrchu hlavy a je po problému. Vlasy jdou normálně rozčesávat, nikdo by to nepoznal. Cena s dopravou sice není úplně malá, ale za ten pocit to určitě stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.