Nejste přihlášen/a.
Bolí mě zavádění tamponů i klasické gynekologické prohlídky - což se divím že s blánou jde. A není to na 1.pohled klasická membrána, ale tvoří jakoby růžičku či uzlík - už jsem tam strkala leccos ale pořád tam tohle je a nevím co je to. Co s tím? Bude 1. styk hodně bolet?
Zajímavé že zatím odpovídají především muži. Asi zkušenosti.
Blána vydrží hodně, dokonce jsou případy, kdy ji nelze protrhnout ani pohlavním stykem. Tedy tady pak pomůže lékař-gynekolog.
@barbakan silonky, ty člověk někdy přehlídne (aspoň tak to znám já. Teda jako vtip, nemyslím ze zkušenosti)
Mám dvě děti a nikdy jsem žádnou pannenskou blánu neřešila ani necítila. Asi čtete moc sexuální literaturu. Když si tam kdovíco, panebože strkáte, stejně
už ji nemáte. Jestli tam máte nějakou bradavici jděte na gyndu. Jestli jsou vám tampony nepříjemné, tak je nepoužívejte.
Dřívě taky nebyly a šťastně jsme bez nich přežily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.