Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám velká prsa a nechci je

Od: hellfish® odpovědí: 44 změna:

Mám velká prsa a nechci je. Není to nic extrémního ,ale i tak strašně překážejí...Vím ,že se vám to bude zdát asi nepochopitelné ,že si stěžuji na větší prsa ,když bych měla být ráda ,že nejaké vůbec mám ,ale opravdu bych je chtěla rapidně zmenšit bez chirurgického zákroku. Pokud jste měli nebo máte podobný problém a znáte nejaké tipy,rady,cviky jak si zmenšit velikost prsou a zpevnit je ,tak prosím napište. Budu moc ráda za každou radu.

doplněno 10.04.18 23:06:

Jsem opravdu velmi štíhla a to je právě na tom to nejzvláštnější ,že mám k tomu obří prsa a podbradek opravdu už nevím zkusím ještě jiného doktora něž mám ...Děkuji Vám všem !*hej**slunce*

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Mějte se ráda taková jaká jste. Vám vadí velká prsa, jiným ženám zase malá. Důležité je, že je máte zdravá. Pokud jste štíhlá, smiřte se s velikostí jakou Vám příroda nadělila a kupujte si dobře padnoucí podprsenky. Výběr je velký a Vy si můžete udělat z větších prsou přednost.

Dovolím si nesouhlasit - ona to až tak velká přednost není. Alespoň tedy pro jejich majitelku.

culdabulda1*

@jedubabicka

- ale klukům se tato kombinace ( velká prsa na štíhlé holce ) hodně líbí - a to zase přednost je, ne že ne !

@culdabulda1 - Ony by se jim líbily o dost míň, kdyby je měli *smich*. I když - pivní pupek mnozí tahají dobrovolně ;)

lucie*

culda- ano klukům i ženám se ta kombinace líbí.Která by si nepřála být štíhla s většími prsy,ale je to trochu utopie.Z 90% holky s většími prsy dlouho štíhlé nevdží,tedy aspon neznám.Za svůj život bych je napočítala na jedné ruce,takže tazatelka by měla být spokojená.

culdabulda1*

@jedubabicka

- no - ono by se "klukům" nelíbilo víc věcí - třeba rodit děti a všechny ty těžkosti kolem tzv. ženských věcí. Oni holt vidí jenom ta prsa !

hodnocení

6x

Zmenšovací podprsenky - každý obchod s prádlem.

Ty dva boda máš za komentář níže, když ti je tam nemůžu dát přímo*palec2*

10.04.18 19:37

*pusa*

10.04.18 21:58
hodnocení

*palec*

krtek66
hodnocení

5x

Pokud je slečna z OL nebo ZL kraje rád se s ní seznámím*smich* takových tu máme nedostatek a my horňáci pak nemáme z čeho vybírat;):-D

hodnocení

4x
Hmmm,velká prsa,podbradek...
Co ještě?
Že bychom poradili najednou.
---
Ještě jsi nám nenapsala svou výšku a váhu.
Ony ty problémy s tím budou evidentně souviset.
Nadváha a obezita dělají mj.podbradky a též velká prsa /tuk/.
hodnocení

Měřím 151cm a vážím 45kg ;)

A jestli jsi tak moc milí človíček(věřím , že je vás o dost víc*hi*) , že mi chceš ještě poradit , tak tady jsou nasledující body:*smich*

-takže xd mám pihy všude kam se podívám, neznáte třeba přípravky co vám na ně zabraly

-dosti bujné ochlupení xd taky všude(opravdu všude-zadek, čelo, záda, břicho, ruce a nohy zezadu i zepředu). Není to sice uplně nejhorší , ale taky né uplně nejlepší. Těd až budu mít víc času , zkusím tento přípravek který by měl zabrat. . maskapilaten./... Cz/index. Php/produkt/depilacni-krem-pilaten/? Utm_source=depilacni_krem-Doufám , že se to nějak nevstřebá a nebudu pak ůplně lisá.

A to je radši vše :))

*uf*

hodnocení

3x

Je pravda, že existují cvičení na posílení prsou (prsních svalů). Ovšem nečekejte žádný superefekt, myslím, že to ani moc nepocítíte.

Na zmenšení cvičením zapomeňte úplně. A pokud chcete prsa skutečně rapidně zmenšit, nic jného, než chirurgický zákrok nepřipadá v úvahu.

Pochopitelně pokud jste krátce po porodu, kojíte a podobně, tak to, co jsem napsal, neplatí. Tam je třeba vyčkat ukončení laktace a samovolnou úpravu prsů do běžného stavu a pak teprve situaci řešit.

@72mona3: S tím úbytkem váhy máš pravdu, bohužel se prsy často zmenší do formy "uši kokršpaněla"*plac*

doplněno 10.04.18 19:28:

Kapko, na jedné straně máš pravdu. Na straně druhé ale jednak velká prsa přinášejí štíhlým ženám zdravotní problémy (známá měla "šestky" a hrozné bolesti zad, po chirurgickém zmenšení na "trojky" bolesti zmizely a je na výsost spokojená) a potom existuje hodně žen, které na tvé argumenty neslyší a udělají vše proto, aby dosáhly svého. Pokud jim to navíc zlepší celkové proporce postavy, nelze proti jejich názoru nic mít;)

rv*
hodnocení

3x

Můžeš zkusit zvětšit vše ostatní, pak se budou zdát menší. Ale lepší je se s tím smířit, přiměřeně se pohybovat a na zpevněné postavě vypadají celkem fajn.

hodnocení

xD Vyzkouším;)

hoststary*
hodnocení

3x

Máte (a všichni mají) takovou postavu, jakou dostali od svých předků vývojem a dědičností. A podobnou postavu také dostanou vaše děti a děti vašich dětí. Je zbytečné se s tím trápit, ale žít naplno s tím, co jsme od přírody dostali(y).

Něco se dá upravit, dívka s kudrnatými vlasy si je ničí žehličkou, protože by je chtěla mít úplně rovné, Dívka s rovnými vlasy (nebo i chlapi) si vlasy kroutí kulmou a chemikáliemi aby je měli kudrtnaté jako andílek. Někdo je od přírody holý jako ryba, někdo chlupatý jako medvídek. Chlapi i ženy. Příroda ví, proč to tak dělá, všechno má svůj smysl. Někomu se líbí to a někomu něco úplně jiného, ale vždy se najdou dva lidé, kteří v sobě najdou zalíbení i v tom, jak vypadají, jak se chovají a jací jsou celkově.

V době kdy v televizi šla Pipi Punčochatá, nebo seriál Všichni školou povinní s pihatým (a uměle kudrnatým) sympaťáčkem Jirkou Olivou byly v módě pihy, stejně pihatá byla i oblíbená italská zpěvačka Rita Pavone. Chlupy? (lat. pubes) patří k člověku, někde víc, někde méně. I to je přirozené.To samé je s prsy, když je má velké (nebo malé) maminka, babička, nebo někdo z předků, máte je vy a takové je asi budou mít v budoucnu i vaše dcery, vnučky, pravnučky.

hodnocení

3x

Děvče, ty máš jiný problém, než ten, jak vypadáš. v 17ti letech, 151 cm, 45 kg? Při téhle váze máš problém, abys nebyla vychrtlá a ne tak velká prsa a podbradek.*zmateny* Chápej, nenadávám ti, jen si myslím, že by sis měla v hlavě srovnat fakta s tím, co podivným způsobem vidíš v zrcadle.

Mám velká prsa a nechci je

72mona3*
hodnocení

2x
Nevím o žádném fíglu, jak zmenšit prsa. Zpevní se cvičením, ke zmenšení někdy dojde při celkovém úbytku váhy...
Můžete nosit sportovní podprsenky, které "splácnou" než zvednou...
M.
10.04.18 22:45
hodnocení

vyzkouším*palec*

lidus*
hodnocení

2x

Naučte se s tím žít. Mám prsa vel 6, ano problém sehnat dvojdílné plavky a kvalitní podprsenku ale prostě jsou to moje prsa a mám je ráda.

prsa
hodnocení

2x

Shodila jsem 8 kilo na potřebnou váhu a přes prsa neubyl ani centimetr. Příroda si s námi hraje.

hodnocení

Tak to mam nějak podobně.Né ,že bych hubla ,ale pravidelně sportuji...*dril*

Nekterým lidem se spaluje nejdříve tuk z hýždí a prsů , bohužel mezi ně rozhodně nepatřím...*plac*

Musím si dát větší zátěž a zápřah a myslím ,že výsledky vidět budou ,třeba né hned až po delší dobe ale stojí mi to zato...Takže doufám ,že se sportem neseknu, protože mě prsa hodně demotivují...

hodnocení

2x

No on je rozdíl mezi velkým poprsím, nebo povislým poprsím. Píšete, že to není nic extrémního, takže se bude jednat spíše o to, že jsou povislá. To vyřeší správná podprsenka, nebo cvičení. Ale to cvičení je náročné a moc to nepomůže. Asi jste zhubla a teď Vám prsa jaksi visí. To vyřeší plastická chirurgie velmi dobře, ale to nechcete. Tak nezbývá, než ta dobrá podprsenka. Ono také záleží na Vašem věku.

doplněno 10.04.18 20:38:

Teď jsem si přečetla to o tom podbradku. Tak "tlustý" podbradek, že Vám to brání v dýchání? *sok* no to je vážné a doporučuji lékaře. On bude problém asi někde jinde...

hodnocení

Je mi čerstvých 17 let vážím 45kg a měřím 151cm ,nejsem nijak obezní a ani jsem nikdy nebyla...To s tím podbradkem (je trošku "tlustší"a protáhlý po celém krku až dolu-Achjo jsem unikát.Mám totiž zkrácený krk přes bradu...) má spíše za následek dědičná štítná žláza,(takže je možné ,že časem přiberu...teď to opravdu tak zlé není.)kvůli které mi natékají uzliny,tedy né jenom uzliny ,ale vždy,hlavně ráno po probuzení jsem celá jakoby opuchá,nateklá (,že skoro ani nevidim přes víčka-piji 2l vody denně ) a nafoukne se mi podbradek...

Lékař mi říkal ,že je to zcela normální...aaaa ,že se budu muset najít asi jiný otvor ,nebo způsob na dýchání...*ticho*

No tak to teda promiňte, ale tohle Vám lékař určitě neřekl. Nemít ani 20 let, vážit 45 kg a mít velká a povislá prsa, to je další enormita. Já jsem nabyla dojmu, že si tady vymýšlíte a bavíte se na úkor odpovídajích. No když Vás to tak baví. Ale za mne:*nene*

h0042*
hodnocení

2x

Zkus sem dát fotku,ať můžeme objektivněji posoudit,jestli se s tím dá něco dělat *zmateny*

pb®
hodnocení

2x
Prsa jsou mléčná žláza a tuk. Všimněte si, že kulturistky bez podkožního tuku prsa skoro nemají, nebo mají implantáty. Berte velká prsa jako plus, až jednou odkojíte děti a prsa vám klesnou k pasu, půjdete na remodelaci. Ta se dělá jen jednou a je levnější, když si budete stěžovat na bolest zad, může být na pojišťovnu a tedy pro vás zdarma. Kdo má implantáty, cáluje mnohem víc a musí co 10 let na reoperaci. Sousedka byla na zmenšení v 50. Do té doby uši kokršpaněla k pasu, po zmenšení pěkná plná prsa, co jí dráždí i bez podprdy.

hodnocení

2x

Pokuď po zhubnutí se prsa nezmenší,tak jedině operativně.cca 35 - 40 tis.Co se týče přispění od pojišťovny,s tím spíše moc nepočítejte.Nefunguje to tak,že přijdete k doktorovi-bolí mě záda chci zmenšit prsa na pojišťovnu. Musela by jste s těmi bolestmi zad tak rok,dva doktory ,,otravovat,,a pak snad by vám to mohli napsat,ale i tak se pojišťovna ,,cuká,,a může zaplatit půlku,celou operaci a nebo příspěvek i zamítnout.

hodnocení

Posledním týdnem zkouším těd trošku snížit váhu...Hold kdyžtak půjdu na operaci..

lucie*
hodnocení

1x

Velký podbradek a k tomu velká prsa,to je úděl*smich*

Stejně tak jako ve vaší první otázce.Velká prsa pokud způsobují komplikace se dají operativně zmenšit.Pokud uzná lékař,že způsobují zdravotní potíže,může pojišťona přispět.

Jinak v mládí mé babičky byly podprsenky-stahovačky,připlácly,stáhly prsa k tělu aby nepobuřovaly.Tak sežeňte podobné prádlo nebo se obtáčejte prostěradlem...prostě zmenšit pomocí cvičení,to asi nepujde*smich*

...čekám další zábavný dotaz...a co stehna?

hodnocení

*smich**smich**smich*Jo jo vsichni mí zavidí ,co mi příroda nadělila ...Asi zvolím to prostěradlo :))

Stehna jsou zatím v pohodě...:_))

Všichni Vám závidí? A co, ten podbradek a povislá obří prsa? A myslela jste si, že Vám budeme také závidět? :-D Ale udělala jste velmi správné rozhodnutí. Souhlasím s Vámi, že je nutné změnit doktora.

hodnocení

1x
Jinak nez chirurgicky to nejde. Ty stahovaci podprsenky a pradlo nedoporucuji, protoze Vam to splacati prsa a pak budete mit misto prsou dve placaty uši. Cvicenim jdou prsa jen zpevnit, ale zmensit se nemusi. Opravdu krome chirurgickeho zakroku, ktery mi pripada dost brutalni (vyriznou Vam bradavky, odstrani cast prsu a zase sesiji), zadny jiny pripravek neni. Jak uz tu nekdo psal...mela byste se s tim smirit, kazdy jsme nejaky a nikdo neni dokonaly. Zacnete se mit rada. Urcite by Vas vic mrzelo, kdybyste naopak mela prsa hodne mala.

hodnocení

1x

Vše nasvědčuje tomu, že vaše problémy jsou hormonálního rázu. Určitě tedy enormní ochlupení, zbytnělý krk pak nasvědčuje štítné žláze, hubenost taky. I malý vzrůst může být na základě špatné činnosti hypofýzy. Ctělo by to komplexní hormonální vyšetření u endokrinologa a pak řešit další, Velká prsa a ochlupení se určitě nezbavíte cvičením.

hodnocení

0x

Děvče, vůbec ti nezávidím. Rad spousta, ode zdi ke zdi, všechny celkem ohodnocené, takže to zůstane jenom na tobě. Na tvém místě bych se začal zajímat o operativní nápravu. Nic jiného ti asi nepomůže a já ti budu držet všechny čtyři palce*palec2*

doplněno 11.04.18 09:11:

Nikdy bych nevěřil, kolik se tu najde konzervativců, kteří s žádnou úpravou nesouhlasí a jen omílají: Měla by ses smířit s tím, co ti nadělila příroda a geny.

Proč by mladá žena nemohla toužit po úpravě svého vzhledu tak, jak jí vyhovuje a proč by pro to nemohla něco udělat*sok*

hodnocení

0x

Nevím, jak zmenšit prsa, ale doporučuju podprsenku s co nejširšíma ramínkama, uleví to zádům.

P.S. nevážně - asi by vám slušel korzet :)

hodnocení

0x

Souhlasím s tím, co bylo napsáno - zmenšení přirozených prsou chirurgicky je možné, ale je to daleho brutálnější zákrok než zvětšení implantátem. Zkuste asi jedině nějaký aerobní sport - doporučuju kombinovat kolo a plavání.

hodnocení

0x

Měla jsem stejný problém jako vy a šla na zmenšení. Vědět, co je to za hrůzu, nikdy bych si to nenechala dělat. Nejstrašnější operace v životě. Ještě mi pan docent na jednom prsu ustřihnul víc kůže, seštupoval a pochopitelně to prasklo a vypadalo to příšerně. Chybu nepřiznal, naopak mě napadnul, že jsem musela mýt okna, blb jeden, byla jsem ráda, že žiju. Nevyhledat pomoc jinde, dopadlo by to hodně špatně*nene*

Naštěstí i lymfa začala díky mojí zlatý paní doktorce fungovat a dnes po 18 letech jsem nakonec ráda, že tu tíhu nemusím tahat, protože mezi tím jsem si zlomila krční páteř a to bych na ten zákrok asi stejně ze zdravotních důvodů musela.

hodnocení

0x

Ani nevíš, jak ti rozumím. U mě to začalo v 15 letech, kdy při jezdeckém treninku přihlížející dáma prohlásila - " Soňo, kde si sebrala takový kozy?!" Od té doby jsem začala nosit rozevláté košile... a to jsem měřila 172cm a vážila 60kg. Měla jsem čtyřky a v pase 65cm.. Kdejaká ženská by za to dala nevím co, ale jak já ty kozy nenáviděla... a vadí mi dodnes. Ovšem teď už mám rozměry poněkud jiné...

krtek66

Mě by zajímalo kde já hledám špatně...u nás je každá co je má "po tatovi":-D;)

ladis*
hodnocení

0x
Když v těle špatně pracuje hormonální výměna látek tak si tělo pomáhá samo a někde se to projeví víc někde méně! Ve máte pihy a jiné třeba hubenost je příčina a tu Dr neodstraní na naopak... To že máte velké prsa jsou taky hormonální záležitost. Máte taky sílu si pomocí samá ale nevěříte si že to dokážete! Jde to upravit k vaší spokojenosti a bez zásahu! Tělo to umí prostě a pokud chcete řešit tak cíleně! Je pravda vás čestné řešení!

Ladi, jakože, když soustředím mysl, prsa se vstřebají? A po ablaci může i narůst? Fakt? Waw! *palec2*

ladis*
hodnocení

0x
Je to na osobní konzultace a touto komunikaci vzniká nedorozumění a nepochopení. Je to o úctě k samá sobě a nemáte se ráda!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma povislá prsa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]