Nejste přihlášen/a.
Přeji krásný den, všem!
Mám podbradek a nevím jak se ho zbavit. Je to strašne viditelné,nepříjemné a nemůžu kvůli tomu normálně dýchat.Hlavně ve spánku...Jsem v celku štíhlá ,ale na krku mám strašně moc tuku. Už jsem zkoušela různé možnosti, jak by se ho dalo zbavit. Bohužel nic nezafungovalo...Nevíte jak se ho zbavit jiným způsobem než operací ,nebo neznáte nějaké cviky které u Vás zafungovali?
Na tohle opravdu cviky nejsou,jedině operativně a pokud je to opravdu příčina špatného dýchání,poraďte se s doktorem,zda pojišťovna na tento zákrok nepřispívá.Když je zdravotní komplikace neměl by to být problém,nebála bych se toho.Jinak jste vyšetřena doktorem?co štítná žláza?tohle je jeden z příznaků...rozhodně to proberte s lékařem.
"Toto zvětšení může způsobit lehké potíže jako obtížné polykání, ale i vážnější jako jsou problémy s hormony. Struma, lidově řečeno vole, způsobuje nevzhledné zduření krku a vypoulené oči, což může přivolat psychické problémy."
Z předchozích let jsme v rodině řešili problém se štítnou žlázou - tím se zvětšil i podbradek. Máte "normální váhu" nebo je to i větší nadváhou/obezitou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.