Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnu malo?

Od: deniel odpovědí: 8 změna:

dobrý den přeji,již skoro 5 týden se snažim zhubnout,nedržim drastické diety ,protože už vim,že se to brzo stejne nabere zase zpátky...jen jsem vyloučila rohliky,cokolády ,tučné jidla jako je smažák,hranolky,piza,nejim ani chleba. Místo toho mám,třeba zapecený celozrný toust,nebo tortilu. Zařadila jsem vice ovoce,kuřeciho masa,obcas si dám nejakou proteinovou tyčinku,když mám na neco chut. Cvicim 3-4týdne 40-50 minut na orbitreku,který jsme si v lednu koupila na doma,je mi 28,vážím ted po svážení 65 kg,merim 165 ,ale zhubla jsem jen 3 kg,zdá se mi to málo,_( nebo co myslíte? dekuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Buď ráda, že hubneš a že nehubneš rychleji. I ta 3 kila za 5 týdnů jsou docela dost. Vytrvej v současném trendu, věřím, že výraznější výsledky se dostaví časem. Osobně jsem toho názoru, že zdravé hubnutí by nemělo překročit 10 kg za půl roku. Ale je to můj názor, nic vyčteného.

asd1
hodnocení

2x

Hubneš spíš moc rychle. Ani se nemusíš bát trochu zpomalit. Pokud vydržíš tímhle stylem tak to bude fungovat...

Orbitrek bych těžko snášel když je venku tak hezky...

hodnocení

2x
No nehubnes nic. 3kila zhubnu do zítřka, když se večer nadlábnu kysanym zelím. 10-12kg se dá normálně shodit za dva měsíce a zdravě, jen to chce změnit životosprávu, napořád. Na jedné straně si dáš toust, tortilu, ale v jiných potravinách mouku odmitas. A co ta tyčinka? Už to tady nebudu psát, jak která potravina působí, už jsem toho popsal mraky za ty roky, takže stačí použít vyhledávání.
"Štíreček" - *palec*
Odborník v rubrice hubnutí !

*zed* taková redukce váhy jedině z původních cca 100kg ne z té co uvádí tazatel.

Hubnutí chce vůli,čas a hlavně změnu stravování a vůbec životního stylu navždy, ne jen dočasně...

Marecku tu druhou větu jsi napsal správně. Pak se váha upraví opravdu sama i bez cvičení.

iz*
hodnocení

1x

Ne, nehubnete málo ani pomalu. Jestli nemáte mít po zhubnutí "visící"nebo "vytahanou"kůži, radši ještě trochu zpomalte. Tak bude mít kůže čas se přizpůsobit.

Podle mne je chyba vyřadit chléb. Kousek kvalitního žitného chleba by podle mne chybět neměl.

Radši vyřaďte kupované proteinové tyčinky a – budete-li mít na něco chuť – dejte si radši trochu hrozinek, kousek ovoce a pár ořechů. Klidně si můžete dát i malý kousek hořké čokolády s vysokým obsahem (alespoň 75 %) kakaa. Pokud tyčinky, tak radši domácí ► budete přesně vědět, co v nich je. (Totéž platí pro různé směsi "müsli". Je lepší si je připravit sama. Budete vědět, co jíte a navíc doma vyjdou levněji.)

dTest: Nepříjemná pravda/... (článek z června 2017)

PS: Mám-li chuť na sladké, snadno ji "zaženu"kouskem ovoce, zvykla jsem si na to snad během týdne.

lucie*
hodnocení

0x

Jestli chceš hubnout rychle,tak se ještě více omez.Jestli chceš příjemně žít,občas zhřešit,tak budeš hubnout pomaleji.Tak to funguje a myslím,že ta druhá varianta-moc se neomezovat,být spokojená,občas si dopřát něco dobrého je rozhodně příjemnější...taky záleží kolik potřebuješ hubnout.To neposoudíme.Někdo je krásný i s vyšším BMI a někdo potřebuje držet váhu níž,jinak se necítí a nesluší mu to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]