Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidl žehlička

Od: asdfg odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, máte nějaké zkušenosti s lidl žehličkami?

Lidl žehlička

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqzwtq
hodnocení

2x

Všechno z Lidlu je nejlepší, neni co řešit ;)

asdfg
hodnocení

s lídle jsem taky nadmíru spokojená, ale i tak by to chtělo nějakou recenzi :)

floro*
hodnocení

1x

Já ji mám. Není to žádná velká bomba. Protože mám sušičku, tak žehlím málo. Na menší požehlení stačí, žehlí dobře, ale pokud se vám toho sejde víc, tak je žehlení s ní namáhavé, hůř klouže a bolí pak ruka. Teď jsem nakoupila výbavu na mimino, žehlení 10 plínek bylo fakt fuška. Budu určitě kupovat lepší.

pohanka*
hodnocení

0x

Jenom dotaz. Chválíte Lidl, tedy jste tam opravdu spokojeni?

U nás se má do roku 2019 postavit prodejna /obchodní centrum/ na zelené louce, budu to mít kousek, jinak mám obchody snad 2.5 km daleko a samý nahoru do kopce a dolů /Penny a Billa/. Tak mě Vaše chvála potěšila. Snad to vyjde.

martin*
Do Penny a Teska to mám 0.5km a nakupovat jezdím do 20km vzdáleného Lidlu. Maximální spokojenost.

Potraviny jsou v Lidlu na 1*, ale v průmyslovém zboží se pohoršili. Zase na druhé straně reklamace vyřídí rychle a bez řečí.

Žehlička musí mít klouzavou plochu (nerez), tuto bych si nekoupila

hodnocení

0x

Nikde jsem se nedočetla, jaký má parní ráz, což je velmi důleřité, nekoupila bych ji, myslím, že cena odpovídá kvalitě.

hodnocení

0x

Já teda nevím, ale zdá se mi nějak moc levná. Má sice 1400W, ale právě že má žehlicí plochu z nerezové oceli, tak proto se s ní žehlí hůř, než s plochou z teflonu. Já mám alespoň takové zkušenosti. Ten nerez neklouže dobře, protože se na tu plochu jaksi "lepí" a fakt bolí ruka.

asdfg
hodnocení

0x
A myslite ze i ty drazsi z lidlu jsou naprd?

Já nevím co si mám myslet, protože mám žehličku už přes 15 let a pořád funguje, tak jinou nehledám. Ale nebyla tak levná. Mám Philips PowerLife 2000 W. Teď jsem se kvůli Vám dívala a dosud je vyrábí. Ale jestli bude zrovna tak kvalitní, jako ta, co mám a používám opravdu často, tak to už nezaručím, protože dnes je všechno jinak. Bohužel.

hodnocení

0x

Výhoda je,že tyto výrobky nejsou drahé a většina má 3 roky záruku,když se pokazí,bez problému vrátí peníze,aspoň já mám takovou zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]