Nejste přihlášen/a.
1x
Já ji mám. Není to žádná velká bomba. Protože mám sušičku, tak žehlím málo. Na menší požehlení stačí, žehlí dobře, ale pokud se vám toho sejde víc, tak je žehlení s ní namáhavé, hůř klouže a bolí pak ruka. Teď jsem nakoupila výbavu na mimino, žehlení 10 plínek bylo fakt fuška. Budu určitě kupovat lepší.
0x
Jenom dotaz. Chválíte Lidl, tedy jste tam opravdu spokojeni?
U nás se má do roku 2019 postavit prodejna /obchodní centrum/ na zelené louce, budu to mít kousek, jinak mám obchody snad 2.5 km daleko a samý nahoru do kopce a dolů /Penny a Billa/. Tak mě Vaše chvála potěšila. Snad to vyjde.
Já nevím co si mám myslet, protože mám žehličku už přes 15 let a pořád funguje, tak jinou nehledám. Ale nebyla tak levná. Mám Philips PowerLife 2000 W. Teď jsem se kvůli Vám dívala a dosud je vyrábí. Ale jestli bude zrovna tak kvalitní, jako ta, co mám a používám opravdu často, tak to už nezaručím, protože dnes je všechno jinak. Bohužel.
0x
Výhoda je,že tyto výrobky nejsou drahé a většina má 3 roky záruku,když se pokazí,bez problému vrátí peníze,aspoň já mám takovou zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.