Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dozvěděla jsem se o přípravku femigard že prý je dobrý na plodnost a na otěhotnění.Máte s tím některá zkušenost.rádabych ho vyzkoušela jelikož už rok se snažíme o miminko a furt nic.děkuji
Sama jsem ho nevyzkoušela, ale četla jsem na něj jen chválu, zkuste si vyhledat na internetu diskuse. Jinak je důležité vědět, proč se snažíte rok a nic. Vy máte potíže s hormony? Na srovnání cyklu Femigard pomáhá. Ale pouze na ty. Jen aby v tom nebyly třeba manželovy spermie
já mám cyklus dobrý.menstruaci pravidelnou.cyklus 28-29dní.tedka to bylo v dubnu rok anic.byla jsem u doktora lekář mi zatim nic nedělal žadný vyšetření
Rozhodně pošlete manžela na spermiogram (lékař jistě poradí) - špatný spermiogram je nejčastější příčinou problémů s početím. Takhle se možná snažíte úplně zbytečně. Vaše pěkné cykly naznačují, že u Vás problém nebude (což taky není stoprocentní - ale začíná se spermiogramem, ten je nejjednodušší). Nenechte se odbýt, jde o Vás a lékař ať se snaží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.