Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozškrábnuté mateřské znaménko

Od: hgh26 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, naneštěstí se mi podařilo rozškrábnout si mateřské znaménko. Jsem doopravdy pověrčivá, a proto jsem si na internetu vyhledala, co se vlastně může stát. Upřímně jsem se vyděsila! Snad všichni s podobnou otázkou byli posláni na kožní s tím, že by mohli vážně onemocnět... Nicméně já jsem si je rozškrábla opravdu málo, krev přestala téct za pár sekund, vše je v klidu... Hrozí mi tedy něco?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. To Vám opravdu řekne s určitostí jen ten kožní lékař. My jsme Vaše znaménko neviděli, ale v každém případě sledujte zda nemění tvar, nezvětšuje se, nezačíná svědět, není zapálené a horké atd..Pokud by se Vám to nezdálo být v pořádku, na to kožní si zajděte.

jabraka*
hodnocení

2x

Zahojením vznikne na místě znamínka kožní příhoda,nazvaná Bazaliom.O něm rozhodne kožní lékař,zda se odstraní chirurgicky(ambulantně)Vzorek jde na histologické vyšetření a tím vše skončí.Pokud je maligní,už je odstraněn a nebezpečí je minimální.Čeká nás častá kontrola u kožního.

JABRAKA

liska5
hodnocení

1x

Zjistěte si, kde je u Vás znamínková poradna a zajděte tam, ať máte klid.

eivlis*
hodnocení

0x
Neni to tak davno co jsem se na netu docetla jak vypada nebezpecne materske znaminko a od te doby jsem zacala mit POCIT, ze mam vsechny symptomy u toho sveho.Chytla me hruza, vydeseni a rychle jsem se objednala na kozni a nez jsem prisla na radu, tak jsem mela pocit, ze zesilim.Uz jsem se loucila s manzelem, detma, fakt psycho..Chci rict, abyste neverila cteni na netu a radeji bezte k lekari.Ja zasla a vse ok.Od te doby uz radeji nectu na netu co mi je, protoze VZDY zjistim, ze jsem v poslednim stadium sveho zivota.Vase znaminko bude urcite taky v poradku, ale bezte k odbornikovi a presvecte se pro svou vlastni jistotu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]