Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena tetování

Od: lalaend odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, nevíte, kolik by v Brně stálo udělat takové tetování na předloktí? Jde mi o cenu, aby byla co nejnižší s ohledem na kvalitu :D díky
Cena tetování

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to sice malé, ale o to to bude muset být preciznější. Nehledej nejlevnější... ušetřená stovka nestojí za to, kdyby to bylo křivé nebo tak něco.

hodnocení

4x
Když už mám mít něco nafurt a opravdu to chci, radši připlatím za kvalitu, ať to vypadá pořádně.

lucie*
hodnocení

2x

Tohle zvládně i špatný tatér*smich*

Můj tatér má ceny za velké od 2tis.nahoru a malé tetování od velikosti cca A5 a menší od 2000-800kč.Tohle vidím v Brně tak na těch 800kč.Tohle malinké,jemnou jehlou...dražší by to nemělo být a tohle zvládne fakt každý.Obrázek mějte sebou na netu,tatér si jej stáhne do pc,upraví a vytiskne.

Nejlepší je jít někam na doporučení,než hledat salon jen tak.Pokud znáte někoho,kdo má pěkné tetování,běžte tam kde byl ten člověk spokojen.Známá mě neposlechla,šla do nejznámějšího salonu a nebyla spokojena...potom už šla k tomu mému:-D.(nejsem z Brna)

hodnocení

2x
Tetování se v 99 % účtuje hodinově, neznám kvalitního tatéra, který by si účtovat méně než 1000 Kč/hod. Vy v tom vidíte jen malou velikost tetování, ale musíte započítat práci jako takovou, barvu, desinfekci, jehly atd...

hodnocení

1x

Jestli se nepletu, kamarádka platila cca. 2000,-Kč za centimetr - tedy za odstranění tetování - vyšlo ji to na nějakých 8000,-Kč a opakované návštěvy dané firmy. Chcete se skutečně nechat označkovat jako vězni v lágrech?

doplněno 02.04.18 21:46: Je zvláštní, co všechno jsem v určitém věku považoval za krásné a nesmrtelné, ale čas ukázal pravdu a já se zastyděl. Pamatujete ty reklamy na Lenka/Alenka? Nedávno jsem viděl něco o rande, kdy se lidi vybírali podle jména... Vytetovaného na těle.
doplněno 03.04.18 07:39:

Pak než uděláte chybu doporučuji rok-dva řešit hennou - salony-krasy.cz/...

Rodiče tím "vytrestáte"a nebude to mít v budoucnu následky ani bolestivé odstraňování...a ta bolest je prý násobně větší než původní zdobení.

majsterjoe*

Je rozdíl mít tetování jako kriminálník a pak se za něj stydět, a mít něco na věky, co člověku bude připomínat něco náherného, něajakou milou vzpomínku.

lalaend
hodnocení

Ale já si tetování nechci dát odstrnit, tudíž mě jeho cena nezajímá. A pochybuji, že budu označována jako vězeň v lágrech, když na zápěstí budu mít malou zeměkouli. Určitě ne v dnešní době :)

hodnocení

1x

V těch levnějších tak kolem pětistovky. V lepších salonech 1000-1500

lalaend
hodnocení

A nevíte jaké jsou ty levnější? Je jich tam hromada :D

hodnocení

0x

Pohledej si stránky tetovacího salonu u vás ve městě. Součástí je i ceník a kontakt. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]