Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné těhotenství?

Od: alzbeta odpovědí: 5 změna:
Doma již mam 8měsíční dcerku, plně kojim, do ted ms pravidelna, uz 5x.
Manzel si daval pozor. Sam tomu nechce verit a nechape jak je to mozne.
Mam tyden zpozdeni, zadne priznaky, az na únavu. Ja a kamaradky na testech vidime hodne hodne slabe duchy. Co myslite vy? Hned v úterý volam k dr.

Je možné těhotenství?
Je možné těhotenství? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Je to možné. Dávání si pozor není spolehlivá antikoncepce. Bohužel těhotenství rychle po sobě nese riziko hlavně pro ženu. Skoro všechny ženy po porodu mají diastázu a když se k téhle oslabené stěně přidá další těhotenství, ráda v té diastáze vznikne kýla. A ta už se dá jen operovat. Bohužel na to ženy nikdy žádný doktor neupozorní, stav svalů žen po porodu žádného lékaře nezajímá. Nikdo neřekne fajn, porodila jste, cvičte to a to, ať se vám stáhne diastáza a páteř a žebra se vrátí po těhotenství na své místo.
liska5

Já sice nevěřím, že by paní byla těhotná, ale když bude, tak dětičky budou od sebe 16 měsíců. To se stává a takových sourozenců znám několikero ve svém okolí - a maminky bez problémů.

lucie*
hodnocení

0x

Já měla po týdenním zpoždění opravdu viditelné"duchy"a to jsem měla asi nízké HCG,i když mám dvojčata,byl to fakt jen duch.Na tom vašem nevidím nic*nevi*ale vůbec.Takže já myslím,že nejste a problém bude jinde...to ovšem nic nemění na tom,když nám potom pisněte jak to dopadlo,budem rádi;)

doplněno 02.04.18 12:11:

Kukněte tady...je zde o "duchu na testech"spousta diskuzí(i dole na stránce) emimino.cz/...

hodnocení

0x

Možné je všechno, otěhotnění při kojení, při menstruaci...je to možné, ano *tanec*

iz*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]