Doma již mam 8měsíční dcerku, plně kojim, do ted ms pravidelna, uz 5x. Manzel si daval pozor. Sam tomu nechce verit a nechape jak je to mozne. Mam tyden zpozdeni, zadne priznaky, az na únavu. Ja a kamaradky na testech vidime hodne hodne slabe duchy. Co myslite vy? Hned v úterý volam k dr.
Je to možné. Dávání si pozor není spolehlivá antikoncepce. Bohužel těhotenství rychle po sobě nese riziko hlavně pro ženu. Skoro všechny ženy po porodu mají diastázu a když se k téhle oslabené stěně přidá další těhotenství, ráda v té diastáze vznikne kýla. A ta už se dá jen operovat. Bohužel na to ženy nikdy žádný doktor neupozorní, stav svalů žen po porodu žádného lékaře nezajímá. Nikdo neřekne fajn, porodila jste, cvičte to a to, ať se vám stáhne diastáza a páteř a žebra se vrátí po těhotenství na své místo.
Já sice nevěřím, že by paní byla těhotná, ale když bude, tak dětičky budou od sebe 16 měsíců. To se stává a takových sourozenců znám několikero ve svém okolí - a maminky bez problémů.
Já měla po týdenním zpoždění opravdu viditelné"duchy"a to jsem měla asi nízké HCG,i když mám dvojčata,byl to fakt jen duch.Na tom vašem nevidím nicale vůbec.Takže já myslím,že nejste a problém bude jinde...to ovšem nic nemění na tom,když nám potom pisněte jak to dopadlo,budem rádi
doplněno 02.04.18 12:11:
Kukněte tady...je zde o "duchu na testech"spousta diskuzí(i dole na stránce) emimino.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.