Nejste přihlášen/a.
Jsem kalhotový typ, už dlouho nosím jenom kalhoty, žádné sukně, protože se v kalhotách cítím pohodlněji a mimoto myslím, že nemám právě ideální nohy. Můj přítel mě ale přemlouvá abych si s ním vyšla aspoň někdy v sukni. Chci mu vyhovět, ale nevím, jaké punčocháče by se nejlépe hodili k tmavší sukni nad kolena, když mám trochu silnější nohy (podle mého názoru, on si myslí, že jsou úplně v pořádku). Klasické tělové silonky nebo hnědé, černé, případně černé neprůhledné punčocháče? Zkoušela jsem už snad všechny před zrcadlem, ale žádné mne nenadchly. Možná je to proto, že na ně nejsem vůbec zvyklá...
Vždyť také nikdo neradí leginy. Černé neprůhledné punčocháče jsou tenoučké, jen pod nimi neprosvítá barva kůže.
Jednoznačně černé a neprůhledné.
Černá barva jak je známo zeštíhluje a navíc ty černé jsou moderní.Vypadá to moc pěkně třeba s kotníčkovými botami.
Pokud zvolíš bílé kecky,není to ono.Nemá to ty správné "koule."
Záleží na materiálu té sukně a také na barvě. Takže se těžko radí. Obecně ale platí, že tělové barvy jsou univerzální. A právě ty černé zdůrazní případné nedostatky, protože upoutají pozornost. Nohy jsou více vidět.
Mně by se líbily teda tyhle.
K sukni se odjakživa nosily punčochy nebo nověji punčocháče. V době kamaší nebylo a i dnes není neobvyklé, že si žena vezme pod sukni i kamaše.
Podle arbitera elegantiare pana Špačka a dalších poradců společenského chování a odívání by žena ve společenských šatech, tedy i v sukni, měla (musí) mít punčochy nebo punčocháče, ale to je momentální společenský zvyk, v horkém létě si většina žen k sukni nebo šatům žádné punčochy nebere.
Všechno je jen věc momentální módy a zvyku. Pamětníci si vybaví sedmdesátá osmdesátá léta, kdy se nosily dokonce i výrazně barevné punčocháče, nejen bílé, černé, světle nebo tmavě hnědě nebo kouřové šedé. V druhé polovině minulého století bejvávaly punčochy a punčocháče se švem nebo i bezešvé a pak opět přišla móda punčoch se švem, což zdůrazní křivky lýtek. Móda se mění.
K lidovému kroji v některých krajích prý ženy vždy a zásadně nosily černé punčochy. V době kdy se objevily nylonky a silonky to byla jejich barva, různé odstíny hnědé. Pak se objevily i černé a bílé... a pak barevné. Také byly vzorečkované, atd. atd.. Noste si co chcete, máte svobodu projevu i oblékání.
Jakou barvu má ta sukně? Pokud je černá nebo vzorovaná a ve vzoru je i černá barva, tak bych klidně volila černé průhledné. Ale černé punčocháče k ostatním barvám, i když tmavým, vyvolají často dojem, že nositelka nemá moc vkus. . A třeba k hnědé sukni se vůbec nehodí.
S punčocháči tělové barvy v provedení mat se nedá nic zkazit.
Sukním se nebraňte, jsou slušivé i na děvčatech, která nemají o svých nohách valné mínění. S úzkými sukněmi opatrně, ty sluší havně modelkám, ale zvonové sukně sluší všem.
Jojo, černý punčocháče, černou sukni, černé boty, černou mikinu.... Kousek od nás bydlí slečna, tak 17 let. Taková pěkná, žádná vyhublina
. Ta nosí punčocháče všech možných barev. K tomu ve stejné barvě nějaký doplněk a jak jí to sluší
.
Vy volte barvu podle oblečení a botek. A průhledných se nebojte. Chlapům se to líbí , a těm je vlastně úplně jedno, jestli jste barevně sladěná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.