Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrážka v dekoltu

Od: conconi® odpovědí: 5 změna:

Prosím, nesetkal jste se s tím někdo? Když se osprchuji, tak mi v dekoltu vyrazí pupínky. Jako kdyby mě někdo sešlehal kopřivou. Kožní lékařka mi řekla ať to vyfotím, že takhle mi neporadí. Je to jenom v dekoltu. Sprchové gely jsem několikrát vyměnila bez výsledku, spíš to vypadá, že kůže reaguje na vodu. To je přece blbost...*nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
Není to blbost. Takhle citlivou pokožku měla moje babička, ta mohla mezi lidi až pár hodin po umytí, protože měla na kůži červené fleky. A má to i moje máma, taky jí dráždí i obyčejná voda. Já zatím nic, ale uvidíme, jak se mnou zamávají hormony jednou po přechodu. Dekolt vůbec není třeba mýt mýdlem nebo gelem, vlažná voda musí stačit.

hodnocení

1x

Roky používám dětská mýdla, jednou jsem vyslechla radu, že jsou vždy jemná, šetrná a protizánětlivá, od té doby mi nikdy doma nechybí.

hodnocení

0x
Není to blbost.Stalo se mi to v zahraničí,v jedné zemi na Balkáně.Taktéž červená kůže a ne od horké vody:) Ne všude,jen na citlivějších místech.V té vodě byla látka,se kterou se tělo nekamaradilo.

lucie*
hodnocení

0x

Nesetkala,ale vyměnila bych sprcháče za klasické mýdlo-kostku a ukázala to kožní,pokud to nezmizí.Kamarádka řešila hodně dlouho pořád nějaké kožní problémy,hlavně obličej,dekolt,někdy ruce...a pomohlo jí na doporučení kožní,Dove mýdlo(kostka) ale klidně bych volila i jiné přírodní mýdla v kostce a uvidíte.

hodnocení

Děkuji všem za odpověď, zkusím dětské mýdlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]