Nejste přihlášen/a.
Prosím, nesetkal jste se s tím někdo? Když se osprchuji, tak mi v dekoltu vyrazí pupínky. Jako kdyby mě někdo sešlehal kopřivou. Kožní lékařka mi řekla ať to vyfotím, že takhle mi neporadí. Je to jenom v dekoltu. Sprchové gely jsem několikrát vyměnila bez výsledku, spíš to vypadá, že kůže reaguje na vodu. To je přece blbost...![]()
Roky používám dětská mýdla, jednou jsem vyslechla radu, že jsou vždy jemná, šetrná a protizánětlivá, od té doby mi nikdy doma nechybí.
Nesetkala,ale vyměnila bych sprcháče za klasické mýdlo-kostku a ukázala to kožní,pokud to nezmizí.Kamarádka řešila hodně dlouho pořád nějaké kožní problémy,hlavně obličej,dekolt,někdy ruce...a pomohlo jí na doporučení kožní,Dove mýdlo(kostka) ale klidně bych volila i jiné přírodní mýdla v kostce a uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.