Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám strach zhubnout

Od: honza023 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je mi 18 vážím okolo 100 kilo a měřím 175, řekl jsem si, že je načase s tím něco dělat, jenže mám strach že po tom, co zhubnu tak mi bude vyset kůže a zase naopak že budu až moc nabušenej nebo to přeženu a nastoupí jojo efekt. Chci se vás zeptat, jestli i po tom, jak jsem ztloustl je možné mít relativně průměrné tělo na můj věk.

Možná jsou to jen plané obavy ale dokud nebudu mít jasno tak se nebudu moci do toho pořádně opřít.

Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

8x

Jsi mladý, shodit by jsi rozhodně měl a nemusíš se vůbec bát, že budeš ošklivý s povyslou kůží. Jak píši, jsi mladý, kůži máš elastickou, mladou. Efekt bude přesně opačný.

Ale! Do ničeho se neopírej. Zamysli se a zhodnoť si svůj dosavadní jídelníček a způsob života, který vedl ke tvé nynější váze a přebuduj si jej tak, aby se převrátil do zdravějšího a pro tebe dlouhodobě udržitelného způsobu. Protože tím, že budeš nějaký měsíc držet šílenou dietu, a pak se vrátíš do tvého streotypu, tak si opravdu plánuješ jo-jo efekt a ničemu si nepomůžeš, ale přesně naopak!

karel556*
Povislou - čeština upadá

pohanka*
hodnocení

5x

Vůbec se toho neboj /visící kůže/. Jako mladému se kůže velice pěkně stáhne, v mládí je pružná.

Zhubni hlavně pomalu, ne nárazově, aby měla na to čas. Občas si v koupelně kůži pěkně promasíruj, a promasti.

Stejně by pak přišel jo-jo efekt. Také to chce cvičit, aby šlo pryč sádlo a ne svaly. Je jaro, čas akorát do léta.

Podívej se někdy na pořady ,,Jste to, co jíte,,. Dají se tam dozvědět docela užitečné rady ohledně zdravého hubnutí a co si dávat k jídlu, co vařit.

Jinak poučka, snadno zapamatovatelná, která slova nepatří mezi vyjmenovaná - viděti viseti vidle. I pro floro. *smich*

kepler*
hodnocení

1x

Ano, jak radí kolegové přede mnou. Povislá kůže hrozí jen u starších, ty ji máš ještě pružnou a přizpůsobivou, Jako student jsem měl taky kamaráda, který nebyl zrovna docent, ale přescent. Pak jsem ho po létech potkal a byl z něho svalnatý chvístek. Proč? Oženil se a svůj kalorický příjem založil na bílkovinách. Všechno ostatní se v přebytku ukládá v těle jako zásobní tuky.

vernon
hodnocení

0x
Kámoš má 40 let, zhubnul třicet kilo a nic na něm nevisí. Tedy kromě jeho čtyř dětí... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]