Nejste přihlášen/a.
Jeden z mnoha (ne)spokojených uživatelů:
Po pár použití se dno páne vyboulilo a propálilo. Dno je příliš slabé a nevydrží teplotu vaření. Při nalití oleje, ten steče na okraje a uprostřed je pánev suchá. Cibulka ne nedá podusit.
V reklamě uvádíte, že je možné v pekáči krájet. To jsem nedělal a dno je poškrábané jen běžným vytahováním potravin z pekáče. Je to klamlivá reklama.
V loni jsem pekáč reklamoval, poslali druhou pánev a výsledek byl ještě horší.
Pánev jsem používal rok, ale nesplnila moje očekávání ani v nejmenším. Nekupujte prosím tento výrobek.
Je to trochu lepší než klasický teflon, ale kámen to rozhodně není, Já myslím, že se tomu tak říká kvůli vzhledu. Poškrábat(naříznout) nožem to jde-bohužel. A za tepla je to daleko snazší. Takže opatrně, Ale třeba to vydrželo míchání vajíček, jíšky apod obyčejnou nerezovou lžící. Což dříve teflony nesnesly. A hovořím výhradně o pánvi. S jiným provedením (hrnce, pekáče) nemám zkušenost.
Zatím ne. Asi neměla důvod.
My jsme ji kupovali ještě před tou akcí. Líbila se nám, a stará byla ošklivá. Asi dva-tři měsíce, nevím přesně, možná o trochu dýl. Ani nevím, jestli tahle "naše" průměr 28cm je v té akci.
Delimano bych už nekoupila. Koupila jsem jenom jednou, když jsem sháněla pánev na indukci a tak jsem koupila u nich, protože nabízeli přesně takovou rozměrem, která se mi hodila. Tenkrát to nebyl povrch který uvádíte, ale jednalo se o povrch keramický, tedy vnitřek pánve, abychom si rozuměli. Vychvalovali to přesně jako u této nabídky. Naprosto úžasné a dokonalé. Není to pravda. I když byla pánvička relativně na podržení v ruce masivní a i dno se tvářilo velmi kvalitně, tak asi po měsíci se všechno začalo připékat. Už nešla ani volská oka udělat, aniž by se připekla k pánvi. Nic se sice nevyboulilo, pánev byla na pohled pořád perfektní, ale všechno se na ni přichytilo fest. A to jsem dávala pod vajíčka i máslo, protože to mám ráda. A oni tvrdili, že lze používat absolutně bez tuku. Delimano není žádná značka, která by zaručovala kvalitu. Je to průměrně kvalitní nádobí, někdy až podprůměrně. A tohle, co vidím v reklamě, kterou zde uvádíte, tak bych teda opravdu nekoupila. Už na první pohled je jasné, že to není nic moc. Ale nechci, abyste si myslela, že Vám to chci pohanět, jen mám špatné zkušenosti. Však uvidíte sama, když se necháte zlákat. Já jsem tu pánvičku vyhodila a měla jsem fakticky vztek. Ta moje tenkrát zrovna levná nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.