Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na kůži

Od: cchgfj odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda někdo neměl stejnou zkušenost. Na koleni mi vyrostly fleky. Foto je v příloze. Podle kožní lékařky se jedná o rozšířené cévky a pigment. Ani jedna kožní si nevěděla rady jak útvar vyléčit. Nevadily by mi, trápi mě pouze to, že se fleky pomalu zvětšují. Děkuji za rady.
Fleky na kůži

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dá se koupit tejpovací páska. Já bych to místo zatejpovala širším pruhem. Tejp umí i zrychlit rozpuštění modřiny. Podívejte se, co tejp umí. Je dobře ho mít doma. ;) Občas bývá za lidovou cenu v Lidlu, jinak v lékárně nebo ve zdravotnických potřebách.

iz*
hodnocení

1x

Přes internet nikdo diagnostikovat ani léčit neumí. Zkuste jiného lékaře!

olin*
hodnocení

0x
Možná to spolu nesouvisí, nenosíte obarvené kalhoty (nejčastěji jeansy)-myslím tím reakci na barvu na kalhotách. Kolena, spíš kůže na koleni v ohýbané části je tenčí a náchylnější. Jestli by to šlo zkusit nosit jiný oděv (jiné kalhoty).
olin*
Ještě doplňuji: Tlak těsných kalhot by mohl být taky důvodem narušení spodní části kožního systému. Tedy za předpokladu nošení takového oděvu..

pohanka*
hodnocení

0x

Nikdy jsem se s tím nesetkala. Ale život to asi neohrožuje.

Napadlo mě, jestli nenosíte kalhoty, které jsou na těchto inkriminovaných místech narušené, roztříhané a jestli Vám v mrazech kolena nenamrzla?

Zkuste mazat dětskou mastí Rybilka NEO. Mast je dobrá na regeneraci pokožky. Kromě jiných složek, obsahuje mandlový olej na ekzémy, psoriázu a zanícenou kůži, vitamín E, který zvyšuje obranyschopnost kůže, D-panthenol, který má protizánětlivý účinek a další látky příznivé na kůži.

uuhb
hodnocení

0x
Nemáte to v místě švů kalhot = způsobené třením kalhot?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]