Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny..
měla bych prosbičku.Ráda bych si začala dělat sama gelové nehty, ale jsem zatím ve fázi přemýšlení a hledání informací..Chtěla bych se s váma poradit, který set a popřípadě u které firmy bych si jej měla pořídit..Co vše by měl obsahovat a co není potřeba a na co bych si měla dát pozor. Je to pouze pro moji potřebu,takže to nemusí být nic profi..Budu ráda za každou vaši radu.
Děkuji moc a krásný den všem...
Tak pokdu nepotřebuješ nic profi, tak různé sady na gelování nehtů se dají celkme levně sehnat na aukru (aukro.cz)
V různých diskuzích jsem slyšela, že v těch sadách není nic kvalitního a je tam spousta věcí, které bych ani nepoužila..Proto teď uvažuju nad tím,že bych si vše potřebné koupila zvlášť..Ale co?Poradíte mi někdo co všechno k tomu potřebuju..Přesné názvy a popř. u které firmy si je objednat?Děkuju moc všem..A ještě jeden dotaz..Když si koupím 4 zářivkovou lampu, je tam postup jak dělat gelové nehty?Např. na DVD?
Na začátek a učení gelových nehtíku ti ta start sada stačí. Já na ní taky začínala, dostaneš k tomu všechno potřebné na začátek + třebas pár drobností na zdobení. uvidíš podle toho, kd eji budeš kupovat. U žádné lampy nikdy žádný návod není, někteří prodejci na aukru k tomu návod dávají, ale jen psaný na listě papíru. Dvd se shánějí, ale většinou se zdobení, výroba klas. gel nehtů na dvd myslím není, nebo jsem na to nenarazila.
Jinak na zdobeni nehtu jsem dneska vydělala celý hezký sady u vietnamcu.Za pár korun.nemusíš kupovat drahý ty hvězdičky,srdíčka jsou všude stejný.
Přesně, taky si je tam kupuju za babku, maj i samolepky ... a na aukru už jsem viděla, že tam od nich berou i gely (u jesnoho jsem se napálila - je to trosku težší s ním dělat, je hodně hustej, ale maj překrásný barvy) .. takže všeho do času a budou i gely na "třnicích"
jojo vietnamci jsou dost šikovný a ví co právě letí.A tedka hodně z nich dělají nehty a mají nehtový studia.
U vietnamců,jo?Takže myslíte,že mám vyrazit k nim i pro tu lampu?Zase záruka asi nic moc,ne?
Ale díky moc všem za rady..Hezký den
Já si myslim, že tam tu lampu nesezeneš, kup si nějakou start sadu kdekoliv na netu za rozumnou cenu (máš u toho všechno a malý většinou 5g gelu, na pár nehtů ti to bude stačit než se to pořádně naučíš a pak si koupíš kvalitnější profi gely - ale od toho se odvíjí i cena), u vietnamců já zatím kupuju jen zdobení
Ahojky á mám to studio Brilliant za 700 a jsem s tím spokojená kámoška dostala právě k narozkám to dražší tak budeme referovat po vyzkoušení ale vipadá že na začátek tam toho je až moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.