Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě setu na gelové nehty

Od: itecka* odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny..

měla bych prosbičku.Ráda bych si začala dělat sama gelové nehty, ale jsem zatím ve fázi přemýšlení a hledání informací..Chtěla bych se s váma poradit, který set a popřípadě u které firmy bych si jej měla pořídit..Co vše by měl obsahovat a co není potřeba a na co bych si měla dát pozor. Je to pouze pro moji potřebu,takže to nemusí být nic profi..Budu ráda za každou vaši radu.

Děkuji moc a krásný den všem...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gomanek*
hodnocení

0x

Tak pokdu nepotřebuješ nic profi, tak různé sady na gelování nehtů se dají celkme levně sehnat na aukru (aukro.cz) :)

itecka*
hodnocení

V různých diskuzích jsem slyšela, že v těch sadách není nic kvalitního a je tam spousta věcí, které bych ani nepoužila..Proto teď uvažuju nad tím,že bych si vše potřebné koupila zvlášť..Ale co?Poradíte mi někdo co všechno k tomu potřebuju..Přesné názvy a popř. u které firmy si je objednat?Děkuju moc všem..A ještě jeden dotaz..Když si koupím 4 zářivkovou lampu, je tam postup jak dělat gelové nehty?Např. na DVD?

zaynab*

Na začátek a učení gelových nehtíku ti ta start sada stačí. Já na ní taky začínala, dostaneš k tomu všechno potřebné na začátek + třebas pár drobností na zdobení. uvidíš podle toho, kd eji budeš kupovat. U žádné lampy nikdy žádný návod není, někteří prodejci na aukru k tomu návod dávají, ale jen psaný na listě papíru. Dvd se shánějí, ale většinou se zdobení, výroba klas. gel nehtů na dvd myslím není, nebo jsem na to nenarazila.

jessi*

Jinak na zdobeni nehtu jsem dneska vydělala celý hezký sady u vietnamcu.Za pár korun.nemusíš kupovat drahý ty hvězdičky,srdíčka jsou všude stejný.

zaynab*

Přesně, taky si je tam kupuju za babku, maj i samolepky ... a na aukru už jsem viděla, že tam od nich berou i gely (u jesnoho jsem se napálila - je to trosku težší s ním dělat, je hodně hustej, ale maj překrásný barvy) .. takže všeho do času a budou i gely na "třnicích"

jessi*

jojo vietnamci jsou dost šikovný a ví co právě letí.A tedka hodně z nich dělají nehty a mají nehtový studia.

itecka*
hodnocení

U vietnamců,jo?Takže myslíte,že mám vyrazit k nim i pro tu lampu?Zase záruka asi nic moc,ne?

Ale díky moc všem za rady..:)Hezký den

zaynab*

Já si myslim, že tam tu lampu nesezeneš, kup si nějakou start sadu kdekoliv na netu za rozumnou cenu (máš u toho všechno a malý většinou 5g gelu, na pár nehtů ti to bude stačit než se to pořádně naučíš a pak si koupíš kvalitnější profi gely - ale od toho se odvíjí i cena), u vietnamců já zatím kupuju jen zdobení

barbissek
hodnocení

0x

Ahojky á mám to studio Brilliant za 700 a jsem s tím spokojená kámoška dostala právě k narozkám to dražší tak budeme referovat po vyzkoušení ale vipadá že na začátek tam toho je až moc

krasna-shop.cz/...

zaynab*

Já mám sadu z aukra, od prodejce topnails ... cena cca 1400, prodává výrobky a gely reni-nails z polska, ale špatný to taky není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]