Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapsle do kavovaru nespreso

Od: ruzenka04* odpovědí: 5 změna:
Dobry den. Koupili jsme si kavovar nespreso. A nemate zkusenosti jaky kavy jsou do nich chutove dobre a kde koupit. Nasla jsem obchod nejkafe maji tam plno kapslich ale jestese vtom vyznat.Samozdrejme si zadam kapsle do nespreso jine tam pasovat nebudou. Ale chute. Mame radi jemnou ne moc silnou, chut aspise sledsi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Káva z kapslí je "trochu jiná"v porovnání s čerstvě namletou a připravenou kávou...každý máme jiné chutě, nejlépe odzkoušejte...my hodně používáme tyto

doplněno 22.03.18 10:26:

ajvn ... vím, že z odkazu nejsou do nespresa...jen jsem napsal, které používáme (máme Tchibo)...ale kapsle "pod stejným označením (kávy) jsou skoro totožné"; vůbec bych se nedivil (jak je to třeba i v jiných oborech), že jedna linka vyrábí postupně pro různé firmy...všelijaká espresa, nespresa, cafissima, tassima, dolce gusta...

Jen upozornění - to co máte v odkazu nejsou kapsle do Nespressa ! Správný odkaz je tady alza.cz/... , mají je i jinde ( třeba v Lídlu ), vždy ale musíte mít kapsle pro Nespresso. A chuťově těžko poradit - musíte vyzkoušet, každý máme trošku jinou chuť :), navíc nevíme, jestli pijete lungo, espresso případně ristretto.

ruzenka04*
hodnocení

Maji to tu nove nevim jak se na vase rady odpovida. Dekuji urcite to hodne pomohlo.

lucie*
hodnocení

2x

..chutě si budete muset odzkoušet nejlépe sama a najít favorita.Ovšem pasovat Vám tam budou i jiné,např.kapsle z Lidlu myslím do Nespresa pasují(najdete napsáno na obalu)Jinak my také volili kapsle,v testu kafe z kapslí vyšlo nejlépe,bez plísní,s udrženým aroma atd.Když jsme vyhodnotili čas čištění,cenu kafe atd,tak i proto jsme brali kapsle.

doplněno 22.03.18 10:12:

..ještě Vám přidávám diskuzi o kapslích a taky holky píšou o těch z Lídlu emimino.cz/...

mot
hodnocení

0x
zkousel jsem jich hodne a nechutna mi snad ani jedno:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]