Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silná menstruace

Od: lili* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,měsíc beru novou antikoncepci ten měsíc pořád špinila na to mě i upozorňovala gynekoložka že se to může stát těď od pondělí prašky neberu na 7 dní mezi tím mám dostat MS dostala jsem včera velmi silnou je to v pořádku? A dá upraví se už ciklus? Vím že když se mi něco nebude zdát mám si dojít na gynekologii to mi prosím něište ale třeba některá z vás to měla podobně. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Je to všechno o hormonech,tělo se s nimi musí vyrovnat,takže já bych ještě počkala,zda si to nesedne a pokud bude menzes stále silná a bude to na překážku,tak bych s gynekoložkou zkusila změnu.Jinak na silnou menzes doporučuji menstruační kalíšek.Supr věc,bez něj nevím jak bych si poradila při té síle.Každý jsme jiný,v každém věku jsme jiné...takže zkuste ještě počkat a uvidíte.;)

vandas
hodnocení

0x

ja ji mam silnou pořad a dcera taky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]