Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je možné jít na vyšetření k jinému gynekologovi, i když mám stálého? Ten můj mi udělal už pár vyšetření, ale k ničemu, tak jen zkusit jiného. Jde to nebo ne? Děkuji
Ano, i ze zákona to právo máte. konzultovat svůj zdravotní stavu jiného lékaře. Můžete dokonce požádat zdravotní pojišťovnu o seznam lékařů, který provede s vámi konzultaci, popřípadě k němu přejdete na trvalo. Nezapomeňte, že většina gynekologů jsou soukromníci a tak mohou požadavat jiné platby než váš součastný lékař.
Když nejsem spokojená a když mi někdo poradí jiného dobrého gynekologa, nejdříve tam zajdu a zeptám se ho, resp. jeho sestřičky, zda přibírá nové pacientky, že bych měla zájem. Pokud to půjde, tak bych se vydala ke svému původnímu poprosit o převod své dokumentace tam a tam. Mělo by to být bez problémů. mně papíry dali do ruky, jindy si je posílají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.