Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epilátor Philips Lumea Prestige BRI956/00

Od: kathe* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, ženy... jaké máte zkušenosti s odchlupováním tímto Epilátor Philips /...? pokud jej některá máte a používáte na obličej, opravdu se musí celá plocha, kterou chcete osvětlovat zholit? tím přece narostou další ne? a pociťujete nějaký efekt anebo jsou to vyhozené prachy? navíc je jich tolik typů, že po přečtení všech parametrů mi přijde, že je to jen o ceně. Poraďte prosím tarzanovi :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak do tohohle bych teda peníze nedala. Leda tak, že bych byla žena neandrtálská a porostlá chlupy odshora až dolů. :-D Podle mne to jsou opravdu vyhozené peníze. A nejlepší na tom je, že nakonec to ani nebude fungovat. Také mám jeden takový zázračný přístroj doma, zase na masáž a omlazování pokožky. Funguje to na podobné bázi a stojí to také majlant. Naštěstí já jsem ho dostala darem, nekoupila bych to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]