Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s vytahanými prsy po kojení

Od: katka23 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den zajímalo by mě jsem 5 měsíců po porodu z toho jsem kojila 3 měsice ale bohužel mám vytahaný prsa? Nevíte co s tím nosím Push-up podprsenku. A na plastiku nemám peníze. Existuje ještě néco jak bych mohla prsa zpevnit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

4x

Bohužel existuje jen plastika.Na to nemá každý peníze nebo chuť.Pokud jsou velké,pomůže prosté zmenšení,modelace,bez silikonu.To už je lepší varianta.

Krémy a pilule nepomůžou,i když holky v práci jedly vitamínový doplněk,který měl vedlejší účinek,že cítily pevnější prsa.To je ovšem dočasné a individuální,tudíž zbytečné.

Cvičení pomůže jen na svalové části okolo prsou.Takže trochu to může pomoci,aby nebyl tuk zbytečně okolo prsou(hrudník,záda,v podpaží...)a svaly budou lépe prsa podporovat,bude to vypadat trochu lépe,ale na samotná prsa cvičení nevytvaruje.

hodnocení

2x

Zeptejte se manžela jestli se mu líbí vaše prsa jeslí jo tak to nereste jestli né tak ať vám dá na operaci penizky*frajer*

an*
hodnocení

1x

Katko neztrácejte naději, většině žen se prsa po ukončení kojení vrátí do původní velikosti i tvaru. Dva měsíce je ale ještě málo. U mne to trvalo asi půl roku. Dávejte si na prsa střídavě studenou a teplou sprchu, aby se dobře prokrvovala a kůže zůstala pružná. Občas vmasírovat nějaký hydratační krém také neuškodí a snad i pomůže.

pb®
hodnocení

1x

Počkejte rok od skončení kojení, pak teprve propadejte panice. Pravda je taková, že na každé se těhotenství a kojení podepíše jinak. Některá odnosí, porodí a odkojí 3 děti a nic na ní není znát a jiná si může po jednom dítěti jít lehnout pod ruce plastickému chirurgovi. Nosila jste pevnou podprsenku? I na spaní?

katka23
hodnocení

Ano i na spani

neregistrovany
hodnocení

1x
Já osobně bych to vůbec neřešil me strašně žena vzrušuje vytahanymi prsty. Neumím si představit pevné prsa už se ni to ani nelíbí. A to mi je 40 let tudíž ještě mladý člověk. Jak vidím svesena prsa tak me to úplně bere.

sametka
hodnocení

1x

Chce to čas a pak hodně času, kdy už Váš žebříček hodnot bude jiný a nějaká povislá prsa budou na tom žebříčku někde hodně dole.

rv*
hodnocení

0x

Nechte to, jak to je. Není nad pestrost. Pokud budou všechny ženské stejné, umělé, nebude na co koukat.

floro*
hodnocení

0x
Ja bych spis misto silne podporujici odprdy nosila obycejnou. Prilis podpory prsa oslabuje, vazivo by podle me melo spis posilovat, takze pomoct podprsenkou, ale ne prilis pevnou, mensi a uz vubec ne push upkou. Nechat prsum trochu volnosti. Ale jinak 2 mesice po ukonceni kojeni je kratka doba.

hodnocení

0x
Je to už starý dotaz, ale nesouhlas s tou jedinou možností plastikou. Manželka kojila postupně dva kluky, každého cca dva roky. Po tom druhém už měla prsa opravdu dost vytahaná. Každý večer po koupání poctivě cca 5 minut masírovala kokosovým olejem a cca po dvou, třech letech byla prsa opět pěkná pevná. Dělá to stále a k mé spokojenosti i v 46 má prsa jako dvacítka. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma povislá prsa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]