Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pouzivani rasenky

Od: misulka* odpovědí: 5 změna:
Hezky den preji vsem zenam :D
Za 2 mesice mi je uz 16 a chtela bych se zacit malovat. Nemyslim makeup nebo tak, do ted pouzivam jen korektor ale to nic neni. Uz bych chtela zkusit rasenku, kamaradky me do toho uz taky trochu nuti. Chci se zeptat, muzu pouzivaf samotnou rasenku? Jakoze. Reasenka a zadny stiny apod.? Nebo exostuje nejake nepsane pravidlo.. :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pěkný den. Pokud Vás do toho nutí kamarádky, tak se nedejte a vykašlete se na to. Žádné nepsané pravidlo neexistuje. Každá používáme to co nám vyhovuje. A některé ženy se nelíčí třeba vůbec, protože jim to tak také vyhovuje. K té řasence - klidně stíny vynechte a používejte pouze řasenku.

lucie*
hodnocení

3x

Žádná pravidla nejsou,můžeš se líčit kdy chceš a jak chceš.Méně je někdy více,takže trocha řasenky ti neublíží a raději začít postupně,než se totálně !"zmalovat"nalíčit ze dne na den.:-D

Já začla v 15-ti také řasenkou,potom pudr a potom makeup.Přírodní krása se mi vyhla:-Djsem světlý typ,vypadám nemocně,když nezvýrazním aspoň řasy,takže mě to prospělo.Pudr i makeup beru hlavně jako ochranu pleti před sluncem a prachem,bez toho nevyjdu ven.Pudr tuhý,protože se sypkým jsem moc neuměla,prášil všude a dodnes mám raději tuhý pudr.Když se řasy lehce přepudrují,řasenka bude lépe držet,řasy se lépe nalíči.Takže já doporučuju pro tvůj start pudr+řasenku.*jasne*

liska5
hodnocení

1x

Když si slabounce štětečkem naneseš na okraj víčka i přes řasy nějaký jemný stín /práškový, tuhý/, tak řasenka líp na řasy chytne a oči pak budou jasnější. Jinak samotnou řasenku lze použít určitě beze stínů.

hodnocení

0x
Ahoj ženo :-D
Žádné nepsané pravidlo,co se týče líčení neexistuje.
Za další,na kamarádky nehleď,každá ať se maluje jak chce.
Jsi ještě mladinká,tak proč se chceš malovat?
Přírodní,dívčí krása je nádherná,
tak si ji užij,dokud můžeš.
---
A pokud bys přece jen neodolala,
tak si namaluj trošku řasy,tím se nic nepokazí ;)

emca*
hodnocení

0x
Tady ti radi dobre, rasenku klidne bez pudru, proč kamošky hecuji a neporadi? Zkus je vyzpovidat jak to delaji a porovnat rady, ale jistotu ziskáš az vlastni zkušenosti :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]