Nejste přihlášen/a.
Krkovičku nakrájet, nasolit, napepřit. V misce: olej, pivo, kečup, nakrájená cibule, naškrábaný česnek. Nemusíte se to vůbec přehánět se starostí. Když plátky masa nasolíte, natřete česnekem, posypete kořením, stačí zalít olejem, nemyslím aby to plavalo, ale jen aby každý kousek byl mastný. Ten olej, ten je nutný, ať vyrábíte jakýkoliv "pajc". Fantazii se meze nekladou.
Krkovičku nakrájať,po oboch stranách osoliť,okoreniť,posypať vegetou,potrieť červenou paprikou.Rukou utľapkať.Do väčšej misky vložiť krkovičku,pridať dijonskú horčicu, plnotučnú horčicu, nakrájanú cibuľu,rascu (kmín),majoránku,kto rád pikantné tak čilli alebo tobasco,trochu sojovej omáčky,kto chce môže pridať lyžicu kečupu a cesnak, a olej.Potom všetko premiešať urovnať a nechať uležať v chladničke.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.