Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zpožděná MS ještě neznamená těhotenství. Stačí nějaký hormonální výkyv, stres a je to. Výborný na úpravu MS bývá kontryhel a čaj z něho. Je to taková typická ženská bylinka. Ale jestli by vám pomohla na vyvolání MS, to nevím. Pro váš klid můžete k lékaři co nejdříve. Než se takto stresovat... Ale já bych asi ještě počkala tak týden a teprve pak bych k lékaři zašla.
Těhotenský test v prvních pár týdnech nemusí nic ukázat. Je to popsané přímo v příbalovém letáku. Oplodněné vajíčko ještě nevylučuje žádné hormony. Až sestoupí do dělohy a začne hledat místo na uhnízdění. Ale doba za jak dlouho lze prokázat těhotenství testem je opravdu uvedená v příbalovém letáčku.
Já osobně jsem mezi 2. a 3. týdem sama poznala, že něco není OK a test mi to potvrdil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.