Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melír do tmavých vlasů

Od: kali* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den! Mám tmavě hnědé vlasy, skoro černé. Chtěla bych si odbarvit asi dva proužky na světlou blond, ke kadeřnici se mi kvůli dvěma proužkům nechce. Musím mít odbarvovač a teprv pak můžu použít tu blond? Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli stojíte o radu, tak z vlastní zkušenosti radím: jděte k odborníkovi. To, jak vlasy budou na chemikálie reagovat, pozná jenom zkušená kadeřnice. Mohla byste dopadnout jako kdysi já - s oranžovými prameny v čokoládově hnědých vlasech. (Ale ten pocit, jak jsem ušetřila!) Naštěstí se mě moje kadeřnice ujala hned v pondělí a škodu napravila.

sarka*
hodnocení

0x

Ahoj musís si prvně odbarvit kup si v drogérce melír a odbarvuj to s tím melírkem s peroxidem a nebo je odbavrovací lázní melír a sampon s vodou ale lepší je ten melír z peroxidem. aslpon 6 procentní dej si to na ten pramínek a 15min počkej ten melír co máš připravenej nech si ho a po 15 minutách když ho máš ten pramínek natřenej vem si nějakej ubrousek a ten melír co máš na pramínku sundej a natři znovu tím co ti zbylo z melírku v misce a nech to působit dalších 15 min a uvidíš že to určitě zesvětlí

kali*
hodnocení

Tak jsem byla u kadeřnice, která mi to rozmluvila, nejspíš by to prý chytilo do zrzava, protože mám vlasy opravdu tmavé. Tak nevím, zda se do toho pustit sama, když ani kadeřnice neměla odvahu *smich*

liliana*
hodnocení

0x

Vůbec bych ten melír do tmavých vlasů neryskovala,já jsem také bruneta,s melírem mám zkušenost takovou,že proužky byly rezavé.Byla jsem u kadeřnice,takže jsem je nechala obarvit na červeno.Také záleží na podkladu vlasů,jestli je barvený nebo ne.Samozdřejmě s barveným podkladem je větší problém...Jelikož už šednu,barvím se modročernou Palette a jsem spokojená.*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]