Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parfém - nefunkční rozstřikovač

Od: maarek odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,
setkal se někdo z vás se situací, kdy mu u parfému přestal fungovat rozstřikovač? Když stříknu, tak se většinou nestane nic, a někdy to šplíchá jen strašně malinko.
Flakónek je skleněný, Giorgio Armani
Nějaké nápady co s tím?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamovat, pokud je to v záruce...jinak se s tím nedá nic moc dělat...asi bez dostatečného tlaku...jedině "násilím demontovat" rozstřikovač, případně přelít do "mechanického" rozprašovače...

doplněno 13.03.18 20:29:

Tak v tom případě použít jiné...to stávající je nerozebiratelné, asi neopravíte...

maarek
hodnocení

jedná se o mechanické stříkátko, jen je asi rozbité a prostě moc nefunguje. Vypadá dost bytelně slepený, tak nevím, jak půjde demontovat

hodnocení

0x

Záleží na tom, kde jste to koupil. Giorgio Armani je uznávaná a známá značka, která si za svou kvalitou stojí pevně. Pokud je to parfém opravdu originál, vůbec nebude problém ho reklamovat. Dají Vám na sto procent nový parfém a ještě se omluví, protože tohle se opravdu nestává a bude to velká náhoda. Rozhodně se v tom nevrtejte a reklamujte!

maarek
hodnocení

Acqua di Gio essenza, koupená už před pár lety v douglas. Originál to snad doufám bude :D? V douglas jsem s tím před nějakou dobou byl, a říkali že se to u nich reklamovat nedá (jen mi nabízeli nějaký flakonek kam by se to dalo odstříkat, ale nedá protože to prostě z toho originalniho flakonku nejde dostat)
Těžko říct, kam bych s tím mohl zajít?

Tak to bude problém. Paragon nemáte, když jste to kupoval před pár lety. Tak to je škoda ale asi s tím už nic nenaděláte. Ale nedivím se, že máte doma parfém několik let starý. Já mám také originály už 25 a víc let staré a některé i neotevřené. Miluji parfémy.

Ale píšete, že to vypadá jakoby to bylo "slepené", teda asi myslíte zalepené. Tak to zkuste dát do horké vody, třeba se ten "špuntík" rozpustí. Stejně s tím nic jiného dělat nemůžete.

majsterjoe*

parfémy podléhají zkáze. Ne sice do dvou let, ale určité datum kdy parfém spotřebovat je.

Také mám rád vůně a rád je střídám. Tedy ale pouze do společnosti. Na doma na to nejsem.

Majestroje, ano říká se to a sam jsem o tom byla přesvědčená. Ale pak jsem jeden opravdu dvíc jak deset strarý parfém otevřevřela a k mému překvapení voní úplně stejně. Nic se s ním nestalo. Ale mluvím o parfémech, ne o toaletních vodách. Sice některé parfémové vody, opravdu jaksi změní vůni, ale mám i takové, které i po těch letech voní stejně. Nezežlukly. Škoda, nemohu dát přivoňet. :)

Tak teď koukám koukám, že jsem to ráno napsala jako přiopilá. Já jenom pospíchala...*smich*

hodnocení

0x

Celkem jednoduché řešení. Sundejte ten ťuflík (nevím jak to pojmenovat) s tryskou, ta je ucpaná (a většinou to nejde vymýt)- pod ní bude umělohmotná tyčinka na které to je nasazeno. No a pak buď zkusit "Ťuflík" z jiného parfemu co máte doma, nemusí pochopitelně na to sedět, dělá se několik velikostí. Nebo vzít čokoládu, dojít do větší parfumerie a požádat o tuto část z nějakého prázdného testeru. Prodavačky většinou vyhoví, nemusí to být jen od G.Arm., pasovat to může i od jiné značky.

maarek
hodnocení

Tím šťuflíkem to bohužel není. i samotná tyčinka, když se mačká, tak z toho nic nestříká.
Někdy jde ten parfém mačkat "těžce" a to potom vystříkne. Je na to potřeba použít větší sílu. Ale ve většině případů se mačká uplně jednoduše. prostě naprosto bez síly se dá ztlačit, a nic z parfému nevystříkne. Bude chyba v samotném mechanismu toho stříkátka.
Láhvička je skleněná, rozstřikovač kovový a přilepený na ní, takže demontovat to moc nepůjde, a pořád se mi to nechce dělat, protože ta láhvička je prostě pěkná :D

amo
hodnocení

0x
Take bych radila vymenit rozstrikovač, mám jich doma nekolik, protoze se mi to uz parktat stalo, hlavne u laku na vlasy se často ucpe, tak jsem si je zacala schovávat do rezervy od ruzných uz spotrebovaných parfemu a v pripade potreby u nejakeho ucpaneho spreje vzdy najdu co padne na vymenu. Nekdy se i v obchodech kradou z testeru :)

Maarek, přesně to jsem si myslela, že tohle se Vám nepodaří. Tato závada totiž u takovýchto produktů nebývá běžná a tak tam není možnost vyměnit nějaké "stříkátko" tak jednoduchým způsobem, jak zde bylo popisováno. Jedná se o docela drahou toaletní, nebo parfémvou vodu a u té by k tomuto poškození nemělo vůbec dojít. Ale stát se to může. Kdyby to bylo čerstvě koupené, museli by to vyměnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]