Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce/ Záleží na pauze po platíčku?

Od: anonymni* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nenašla jsem to v příbalovém letáku. Vím, že pauza nemůže přeshánout 7 dní. Taky vím, že se dá zkrátit. Ale když vynechám pauzu úplně a po 21 prášcích začnu nové platíčko, můžu si udělat pauzu třeba po 27. prášku? Nebo i to druhé musím dobrat celé, když už jsem ho načla? Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x

Dobrat celé. Dělat pauzu v půlce platíčka je blbost. Pokud chcete menstruaci posunout, pak úplně až na další měsíc.

hsrhws
Podložte to něčím. Je to jen vaše domněnka.
pb®
Co třeba příbalový leták? V žádném se nepíše, udělejte si pauzu kde chcete, třeba uprostřed platíčka. Jestli ano, pak sem s ním. Vždy je tam psáno, postupujte přesně dle pokynů, jinak můžete být těhotná.

hodnocení

1x
Platíčko dobrat. Je to hormonální antikoncepce - tj obsahuje hormony a Vy si tímto zacházením s antikoncepcí jak se Vám zlíbí, můžete hladinu hormonů rozhodit tak, že pak můžete krvácet uprostřed cyklu nepravidelně a to i opakovaně krátce po sobě a bude trvat než se to srovná. Ono už stačí i neudělat tu 7 denní pauzu.. Jednou mi to prošlo v pohodě a podruhé po roce mi to v cyklu udělalo pěknou neplechu. Místo menstruace 3-4 dny to bylo asi 10 dní špinění.. To jsem si pomohla :D

hsrhws
hodnocení

0x

Nemusíte ho dobrat celé. Je to jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]