Nejste přihlášen/a.
Co chceš za radu? neporučíme větru dešti ani tvé menstruaci.Ohhh,kde jsou ty doby,kdy o tom holky nic nevěděly a nemyslely aspon na hlouposti"abych nebyla ve třídě poslední"apod.prostě to přišlo a žily dál.
Věř mi,že to jednou přijde a není důvod spěchat.Potom budeš řešit,jak to že to trvá tak dlouho,proč není cyklus pravidelný,proč krvácím mimo cyklus,neproteče mi během hodiny vložka,nejsou tampony nevhodné...?Myslím,že napoprvé to nebude žádná síla,takže zahoď obavy a čekej.Pro jistotu měj u sebe jeden mini tampon s aplikatorem nebo intimku a budeš připravená až ten den nastane,vždy to není jako podle hodinek,podle mamky,sestry...prostě čekej.
Vůbec nic si z toho nedelej, dostala jsem to ve 12ti, pak jsem mela dva mesíce pauzu a pak už pravidelně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.