Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roztírání make-upu

Od: petrra odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat, cim si damy roztirate make _ up? ja na to zatim nemam nic, normalne to nanesu na oblicej rukou, to poroztiram, ale uz odpoledne to nemam na tvari hezke, zjistuju ze to asi neumim nanest rukou hezky rovnomerne i kdyz rano to vypadalo na obliceji hezky. Misty se mi uz odpoledne ci k veceru na obliceji nejak objevi svetlejsi kuze, uz je to muj oblicej a make _ up uz ho neprekryva...cim to teda nanasite ze vypada oblicej cely den hezky, cely den ma stejnou barvu, jak efektivne nanaset make up tedy? Diky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bberi*
hodnocení

0x

Já jej roztírala rukou a šlo to.Ted mám od Astor make-up mineral... s tím štětečkem a je to super,nanášíš přímo štětcem na tvář.

petrra
hodnocení

jde teda koupit nejaky stetecek na roztirani make - upu?

Já si roztírám make-up prsty, ale odborníci doporučují houbičku z molitanu. Například:

kosmetika.vase-kosmetika./...

artikcz.cz/...

irus*
hodnocení

0x

dříve jsem to také dělala prsty, ale začalo mi vadit jak jsem od toho make upu byla vždycky upatlaná a někdy to skončilo i na oblečení. nedávno jsem si pořídila z avonu make up který se roztírá houbičkou a musím říct, že mi to velice vyhovuje, je to make up, pudr a korektor v jednom, jsem velice spokojená.! takže doporučuju houbičku.

yamona*
hodnocení

0x

Výborných výsledků jsem dosáhla při smíchání podkladového hydratačního krému cca 1/4 a zbytek 3/4 make-upu v nějakém menším , šroubovacím kelímku. Nanáší se to skvěle, rovnoměrně. Krém se vpije do pleti a make-up dobře přilne. To celé, po případném doladění korektorem lehce přepudrovat a výsledek zaručen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]