Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, cim si damy roztirate make _ up? ja na to zatim nemam nic, normalne to nanesu na oblicej rukou, to poroztiram, ale uz odpoledne to nemam na tvari hezke, zjistuju ze to asi neumim nanest rukou hezky rovnomerne i kdyz rano to vypadalo na obliceji hezky. Misty se mi uz odpoledne ci k veceru na obliceji nejak objevi svetlejsi kuze, uz je to muj oblicej a make _ up uz ho neprekryva...cim to teda nanasite ze vypada oblicej cely den hezky, cely den ma stejnou barvu, jak efektivne nanaset make up tedy? Diky za rady
dříve jsem to také dělala prsty, ale začalo mi vadit jak jsem od toho make upu byla vždycky upatlaná a někdy to skončilo i na oblečení. nedávno jsem si pořídila z avonu make up který se roztírá houbičkou a musím říct, že mi to velice vyhovuje, je to make up, pudr a korektor v jednom, jsem velice spokojená.! takže doporučuju houbičku.
Výborných výsledků jsem dosáhla při smíchání podkladového hydratačního krému cca 1/4 a zbytek 3/4 make-upu v nějakém menším , šroubovacím kelímku. Nanáší se to skvěle, rovnoměrně. Krém se vpije do pleti a make-up dobře přilne. To celé, po případném doladění korektorem lehce přepudrovat a výsledek zaručen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.