Nejste přihlášen/a.
Ide o to že by som rád nejakú peknú tabuľku s dátumom kedy sme sa nasťahovali,podkovu z koňa mám,ešte by to chcelo nejaký pekný text ktorý by nás v lepšom prípade ako rodinu spájal... vystihoval alebo tak nejako.Nechcem nič presladené.Tak prosím sem s Vašimi nápadmi,fotkami.Uvažujem o umiestnenie nad dvere,nejaký malý formát aby tam vošla aj tá podkova.Díky.
Vyrobila jsem si do chodby našeho domečku cedulku z keramické hlíny a prostě jsem tam napsala VÍTEJTE a přidala pár malých dekorací, nic strakatého. Fotku nemám, ale pro různé příležitosti jsou mi inspirací strány s názvem Pinterest. Námětů tam jsou stovky, cedulky na baráčky také, tam chytnete inspiraci a přizpůsobíte pro své potřeby. Kamarádka si přála pro dceru cedulku i se jmének VÍTEJTE U ...Dceři jsem udělala na ceduku dlouhou koloběžku a na ní pet postaviček od největší do nejmenší /mají tři děti/ a též napsala jen vítejte. Ale vy v podstatě nechcete vítací tabulku, no mrkněte na ty stránky.
Ještě jsem o tom přemýšlela, vy to chcete dělat něco jako "koláž"? Tak můj táta vzal starý rám z obrázku, na papírovou desku nalepil, co potřeboval, byly to ponejvíce fotografie z našeho rodu, něco tam domalovat a dopsal. Ale tedy mel pak přes to sklo, někam byste tam zakomponoval tu podkovu, bylo by škoda ji nepoužít.
Líbila se mi cedulka : VÍTEJTE U NÁS, včera jsme tu měli uklizeno, škoda, že jste to neviděli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.