Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozdoba do domu do predsiene

Od: jinx® odpovědí: 8 změna:

Ide o to že by som rád nejakú peknú tabuľku s dátumom kedy sme sa nasťahovali,podkovu z koňa mám,ešte by to chcelo nejaký pekný text ktorý by nás v lepšom prípade ako rodinu spájal... vystihoval alebo tak nejako.Nechcem nič presladené.Tak prosím sem s Vašimi nápadmi,fotkami.Uvažujem o umiestnenie nad dvere,nejaký malý formát aby tam vošla aj tá podkova.Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Malý prostor - nežli kus prkna, tak bych dal přednost samolepce na zeď.

hodnocení

0x

Vyrobila jsem si do chodby našeho domečku cedulku z keramické hlíny a prostě jsem tam napsala VÍTEJTE a přidala pár malých dekorací, nic strakatého. Fotku nemám, ale pro různé příležitosti jsou mi inspirací strány s názvem Pinterest. Námětů tam jsou stovky, cedulky na baráčky také, tam chytnete inspiraci a přizpůsobíte pro své potřeby. Kamarádka si přála pro dceru cedulku i se jmének VÍTEJTE U ...Dceři jsem udělala na ceduku dlouhou koloběžku a na ní pet postaviček od největší do nejmenší /mají tři děti/ a též napsala jen vítejte. Ale vy v podstatě nechcete vítací tabulku, no mrkněte na ty stránky.

hodnocení

0x

Ještě jsem o tom přemýšlela, vy to chcete dělat něco jako "koláž"? Tak můj táta vzal starý rám z obrázku, na papírovou desku nalepil, co potřeboval, byly to ponejvíce fotografie z našeho rodu, něco tam domalovat a dopsal. Ale tedy mel pak přes to sklo, někam byste tam zakomponoval tu podkovu, bylo by škoda ji nepoužít.

liska5
hodnocení

0x

Kolegyně recesistka má nade dveřmi "Host do domu, hůl do ruky". Jestli je to moc ulítlé, tak si napište: "Zde začíná domov!" nebo "Všude dobře, doma nejlíp" nebo : "Konečně doma!"

hodnocení

0x

Když měl syn ještě jezevčičku, uvažoval o cedulce typu "Tady bydlí Trixie a její lidi".

hodnocení

0x

Líbila se mi cedulka : VÍTEJTE U NÁS, včera jsme tu měli uklizeno, škoda, že jste to neviděli.

mate59
hodnocení

0x

Podkova by mala visieť tak,aby otvorená časť smerovala nahor - U

inspektor
hodnocení

0x

jo nad dveře a někdo bouchne dveřma nebo průvan a ta železná podkova mu spadne na hlavu *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]