Nejste přihlášen/a.
Jak tu bylo napsáno, hned utíkejte ke gynekologovi, už jen z čtení vašeho příspěvku se mi ježily chlupy po celém těle! Copak ani vaše matka si ničeho nevšimne? Podle všeho má něco ten váš přítel a vy za to trpíte. Nemá víc bab? Jestli to takhle necháte být, tak můžete mít za pár let velké problémy s otěhotněním. A ten váš přítel taky rychle k doktorovi.
Tak když vás přítel vysvléká, jistá mokrost se očekává a zkušenému muži udělá jen radost, pokud je žena dostatečně mokrá = je dostatečně vzrušená. Pokud myslíte, že to není v pořádku, běžte na gynekologii, ať udělají stěry na MOP (mikrobiální obraz pochvy). V lékárně si můžete koupit vaginální tablety s laktobacily, podpoří přirozenou flóru ve vagíně a zabrání množení nežádoucích patogenů. Můj gynekolog říká, že některé ženy je musí užívat pořád a preventivně. Třeba jdou do bazénu, tak šup jednu tabletu předem a jednu po. Jinak i hojný výtok může být normální, pokud nic nesvědí, nepálí, nezapáchá. Já jsem to tak v mládí také měla, zvlášť třeba v období ovulace. A plodná jsem tak, že na mě stačí hodit trenýrky a jsem těhotná. Oba synové na první pokus, druhý dokonce už ve věku, kdy by se měla plodnost rapidně snižovat. Prostě některá to tak má. Jako se někomu hodně mastí vlasy nebo má hodně mazu v uších, tak některé ženy mají poměrně hojný fyziologický výtok, který žádné onemocnění neznamená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.