Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat žen, které užívají lék Esmya 5mg, na jejich zkušenost. V pondělí jsem byla na kontrolním ultrazvuku a myom mi od poslední kontroly dost povyrostl na 7cm. Jinak mi ale problémy nečiní, přesto bych ráda, kdyby se spíš zmenšoval. Uvažuji, že bych byla samoplátce léku Esmya. V mém věku už ho pojišťovna neproplácí. Chtěla bych se zeptat, jakou máte s tímto lékem zkušenost a kolik přibližně stojí. Našla jsem nějaký údaj, že stojí přes 3.000,-. Tak by mě zajímalo, jestli je tato cena stále aktuální nebo se ještě o něco zvýšila. Děkuji za případný info, Věrka
Dobrý den,
26.2.2018 bylo oznámeno, že lék Esmya se dočasně nesmí předepisovat, protože se prověřuje souvislost užívání tohoto léku s poškozením jater, vedoucímu až k jaternímu selhání u některých nahlášených případů. Zadejte si do vyhledávače "Ulipristal acetát přehodnocován". Lenka
Dobrý den, večer jsem ještě zašla do lékárny a na lék Esmya jsem se lékárnic zeptala. Pro samoplátce je lék v distribuci, teď to z hlavy přesně neřeknu, cca za necelé 4 tisíce. Jak ale píšete, momentálně není dostupný. Chvíli to bude trvat, než ho znovu povolí. Ještě jednou Vám děkuji za Vaši odpověď. Zatím jsem si koupila Gynmax, tak uvidíme, jaké má výsledky on. Věrka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.