Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Prosím, mohl by mi někdo poradit?
V listopadu mě rozbolel zub. Klasika, brufen a přežijeme. Tak jsem do pukly prosince přežila na brufenu. Ale začalo se mi dělat hodně zle. Já vím, předávkování. Ale zub už byl pak v pohodě.
Dva dny na zpět mě začal v jednu v noci strašně bolet zub. Vzala jsem si brufen a po chvíli spala dál. Ráno jsem musela do práce a díky brufenu jsem vydržela. Ale věděla jsem, že už brufen nesmím. Koupila jsem si ataralgin a dnes šla k zubaři. Provrtal mi zub a řekl, že by to mělo postupně začít povolovat. Žádný zánět, jen díra mezi mezi dvěma zuby. Dokud to bylo pod vlivem injekcí, bylo o super. Ale teď se to probralo v plné síle a já lozím bolestí po stropě. Ataralgin nepomáhá. Zkoušela jsem tepllé obklady, mezizubní kartáček namočený ve slivovici s hřebíčkem. Nic. Jsem už zoufala.Prosím, mohl by mi tu někdo poradit?
Předem děkuji za snahu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.