Dobrý den, chtěla bych se zeptat co musí obsahovat výpis ze zdravotní dokumentace po ukončení pracovní neschopnosti.Musí být ve výpise uvedeno s čím byl zaměstnanec na pracovní neschopnosti? Děkuji
žádný výpis ze zdravotní dokumentace se nedává. Na lístku pro zaměstnavatele je pouze kódové označení "nemoci" a to je tak vše.
majsterjoe*
tak závodní lékař se podle kódu dozví co vás nejspíše trápilo, stejně mu to musíte sdělit, ale to nic nemění na faktu, že tohle je informace která se k zaměstnavateli nedostane. Jedině že byjste dále nemohla pokračovat na své pracovní pozici.
Děkuji za odpověď.Ano já vím,ale požadují po mě po 8týdnech kontrolu po nemocenské u závodního lékaře. doplněno 01.03.18 11:58: Ptám se,protože na výpise, který jsem dostala od praktického lékaře není uvedeno s čím jsem marodila,tak to mě zajímá zda je to tak v pořádku.K závodnímu lékaři jdu až příští týden.Tak abych nemusela znova chodit k obvodnímu lékaři.
Jednou za určité období se k závodnímu lékaři stejně muselo dojít na plánovanou kontrolu. Možná, že tato kontrola spadla zrovna do období po Vašem marodění a nemá s neschopností nic společného.
Pokud si firma kontroluje zdravotní stav zaměstnance, je to na jednu stranu také dobře. Má zájem o člověka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.