Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujete podprsenky přes e-shop?

Od: nikc® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Otázka určená spíše pro dámy. Kupujete si, milé dámy, podprsenky přes internet nebo raději v obchodě? Sedí velikost, když Vám ji pošlou? Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Ne. Prádlo, oblečení i boty radši kupuji v kamenném obchodě.

vilik*
hodnocení

2x
Jak, otázka na podprsenky spíše pro dámy?
Jestli nerada platíte poštovné za případně špatně padnoucí prádlo, nevyhovuje vám normální obchod a pohybujete se v Praze, jak jste se tu a tam zmínila, najděte stránky Astratexu, tam si vyberte zboží, pak jděte do Kotvy, tam si v jejich zkušební kabince zkuste vybraný milion podprsenek různých střihů i velikostí a ty nejlepší si kupte. A nejlíp ještě přes Vratné peníze nebo jinou podobnou stránku, kde dostanete zpět nějaké procento z nákupu.
Osobní zkušenost ovšem jako muž nemám.
doplněno 29.11.17 13:26: Moje milá si kupuje většinou v obchodě, na internetu si maximálně objedná zboží l vyzkoušení na konkrétní pobočku. Když má ale potřebu koupit něco na netu, téměř vždy se jedná o oblečení (ne spodní prádlo) od vyzkoušené značky. I v takovém případě sdružuje zásilku a občas vezme i víc velikostí s tím, že po vyzkoušení nepadnoucí za jedno poštovné vrátí.
No a já, pokud mám potřebu jí udělat takto radost, vybírám vždy takový obchod, kde za prvé bez problému ochotně zboží vymění a za druhé, moje milá není hloupá a řekne mi občas mezi řečí sama, co se jí líbí, kde se na to byla podívat a jaká ji padla velikost;). Čímž jsem zas neporadil.
hodnocení

Otázka je určená nejen pro ženy. Vlastně od mužů by odpověď byla zajímavější, pokud by podprsenky a nebo prádlo kupovali pro svou partnerku k Vánocům jako překvapení. Partnerce pak prádlo nesedí a jde ho vyměnit. To pak moc nepotěší tento dárek, když pak musí čekat někde frontu nebo dávat peníze za poslání zpět. Ale máte pravdu. Jednodušší je zajít do Kotvy. Akorát někteří nemají rádi hodně lidí. Zrovna v Kotvě tak plno není. Já prádlo přes internet nekupuji. Ale plavky jsem koupila a vůbec neseděli. 132 Kč stojí poslání balíku zpět, tak se ta sleva zas tak moc nevyplatila. A kdyby jsem ty plavky vyměnila za jiné, tak by opět třeba nepadly a zas posílání zpět za 132. Jednodušší je zajít do kamenné prodejny.

doplněno 29.11.17 09:55:

Oprava: jednodužší

72mona3*

Oprava: jednodušší ;)

Já už si žádné oblečení, natož spodní prádlo, přes internet nepořizuji. Nic mi nesedí. I v běžném obchodě toho musím zkusit víc, než najdu to pravé. Od bot až po čepici. Asi nejsem konvenční *smich* M.

hodnocení

S tím ž to vypadá divně. ;) Je to jednodušší.

doplněno 29.11.17 10:56:

Když na těch modelkách ty plavky vypadají tak hezky...

hodnocení

0x

Bez vyzkoušení si nic nekupuji, na fotkách všechno vypadá krásně, skutečnost je potom jiná, podprsenku je potřeba řádně vyzkoušet a i v kabince přes ni přetáhnu zpátky triko, aby se nějak divně neproznačovala, nebo nedeformovala postavu. Vybírám dlouho a zkouším jich několik.

hodnocení

Maky, podprsenku bych přes eshop nekupovala, protože je malá pravděpodopnost, že by mi seděla. Možná to objednávají ženy, které mají menší prsa. Podprsenka musí sedět. Něco jinýho je triko nebo pyžamo třeba.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Občas jsem přes e-shop nějakou podprsenku koupila - hlavně tedy tu bez výztuže, bez kostic. Ty mě rozčilují a nenosím je. Takže přes e-shop mám koupenou bavlněnou, pak jednu sportovní podprsenku. Ale já tak nějak vůbec nenosím podprsenky, bez nich je mi volněji a mohu si to dovolit, neboť nejsem majitelka olbřímých ňader. To je pak výhoda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]