Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Normální ochlupení

Od: jupka odpovědí: 5 změna:
Můžete mi prosim nekdo rict kde vsude se depilujete a kde vsude ma chlupy normalni zdrava zena? Prijde mi ze jsem abnormalne chlupata. Dost me to trapi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Depiluji se tam,kde to vyžaduje dnešní trend :-D
Normální,zdravá žena by měla mít ochlupení v podpaží,na genitáliích,na rukách a nohách.
Asi tak.
P.S.Drobná chmýří nepočítám.
jupka
hodnocení

No mam chlupy v zadku, rostou mi pejzy, na obliceji si taky musim trhat chloupky, dale je mam na brise. Prijde mi ze i kolem genitalii jich mam abnormalne moc

majsterjoe*
hodnocení

1x

Přesně jak píše wamp.
Chlupatý hrudník už by byl asi moc ;)

hodnocení

0x

Skoukni třeba tohle video a najdeš i další. Podstatné je z toho udělat přednost a ne se tím trápit. Divila by ses, kolik mužů miluje ochlupené ženy namísto těch "pubertálně" vyholených. Vždyť vypadají jako 12 leté holčičky! FUJ!

lucie*
hodnocení

0x

Každá zdravá žena je jiná.

Já mám klasiku:-Dpodpaží,přirození,nohy a chloupky jsou jemné,světlé,takže holím /upravuju na sucho,stačí jen pár ledabylých tahů žiletkou.Takže jsem se sebou spokojená.

Ovšem tchýně i když není tmavý typ má chlupaté i kolena,dokonce i kotníky.Kamarádce kolem 30-tky začaly růst chlupy na bradě a jedna kamarádka to tají,ale prý je má taky...kolega povídal,že viděl i na ženské hrudi chlupy a zaskočilo jej to.Další kamarádka má od přirození směrem nahoru k pupíku,takovou cestičku z chlupů,ale ona je tmavý typ(otec kubánec).Některým ženám se objeví i na bradavkách,ale to jsou chlupy,není to souvislé ochlupení...

Depilujte se kvůli sobě a své pohodě.Pokud Vám to nevadí,nedepilujte,ale jestli se cítíte lépe depilovaná,určitě to dělejte.Já osobně bych už to narůst nenechala,nelíbí se mi to a hlavně bych se necítila upraveně a příjemně.Je to jen vaše tělo,tak si s ním dělejte dle svého uvážení*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]